E2h

Hoe kan ik meer MUFA (enkelvoudig onverzadigd vet) toe te voegen aan uw dieet

MUFA of enkelvoudig onverzadigde vetten zijn onverzadigde vetzuren die normaal gesproken afkomstig zijn van planten. Ze worden ook gewoonlijk "goede vetten" omdat ze niet veroorzaakt verstopping van de bloedvaten die leiden tot verschillende ziekten waarvan de meeste levensbedreigend. Ze worden uitgeprobeerd en getest en zijn ook gebruikt door oude beschavingen, als onderdeel van hun dieet omwille van hun voordelen voor de gezondheid. Ze zijn ook het vullen en de honger, ondanks hun lage calorie-inhoud. Er zijn 5 basis voedingsmiddelen die MUFA omvatten, te weten: Noten en zaden, avocado's, olijven, chocolade, en oliën. Het toevoegen van MUFA aan uw dieet zorgt ervoor dat u van een gezondere levensstijl en een lager risico op ziekte.

De volgende zijn een paar gesuggereerd manieren van het toevoegen van MUFA op uw dagelijkse voeding:

Hoe kan ik meer MUFA (enkelvoudig onverzadigd vet) toe te voegen aan uw dieet. Er zijn zoveel variaties die je kunt toevoegen aan uw MUFA dieet.
Hoe kan ik meer MUFA (enkelvoudig onverzadigd vet) toe te voegen aan uw dieet. Er zijn zoveel variaties die je kunt toevoegen aan uw MUFA dieet.
  • Maak je eigen fondue. Gebruik donkere chocolade als dip.
  • Bij de voorbereiding van uw favoriete salades, extra vergine olijfolie is een goede dressing waar je je MUFA krijgen. Gebruik olijfolie pesto voor de pasta saus ook.
  • Andere opties in te zwepen uw salades zou zijn om noten zoals amandelen, pecannoten of macadamia toe te voegen, om een paar te noemen. Ze smaken heerlijk, voeg crunch, en zijn gezond ook.
  • Natuurlijke pindakaas is een smakelijke dip voor fruit plakjes zoals appels of bananen.
  • Geniet van guacamole niet alleen als garnering, maar als een salade ook.
  • Wanneer het hebben van granen of yoghurt voor het ontbijt, bestrooi met MUFA rijke noten voor een smakelijke en gezonde maaltijd. Een andere heerlijke aanvulling op uw granen chocolade chips.
  • Butters die noten bevatten zijn een rijke bron van MUFA. Gebruik ze als een spread voor crackers of volkoren brood. Pindakaas en jam broodjes, die doen denken aan onze kindertijd, zijn geweldig om te hebben als een maaltijd of gewoon om snack op wanneer u begint te voelen die knagende honger ingesteld inch
  • Voor vlees recepten die nodig paneren om te frituren, zijn goede vervangers voor broodkruimels verpletterd noten. Bij het frituren, gebruik koolzaadolie of olijfolie in plaats van gewone bakolie.
  • Vlas zaden kunnen worden toegevoegd aan yoghurt en salades voor een voedzame en lekkere snack.
  • Een eenvoudige maar bevredigende lunch zou kunnen bestaan uit een plantaardige hamburger belegd met avocado salsa en geplaatst op een volkoren broodje. Tortilla's met bonen, salsa en avocado's zijn ook een geweldig idee voor lunch of diner.

Er zijn zoveel variaties die je kunt toevoegen aan uw MUFA dieet

Er zijn zoveel variaties die je kunt toevoegen aan uw MUFA dieet. De voedingsmiddelen die deze bevatten "goede vetten" zijn niet alleen gezond, maar zijn heerlijk, dat is waarom het is een ideale manier om gewicht te verliezen en houd je lichaam fit. Er zijn zo veel ziekten die worden veroorzaakt door slechte eetgewoonten die leiden tot een overmatige gewichtstoename. De ziekte van Parkinson, hoge bloeddruk en interne ontstekingen, samen met hart-aandoeningen zijn slechts enkele van deze aandoeningen. MUFA verlaagt deze risico's sterk. Het handhaven van een gezonde levensstijl is zo belangrijk als we willen een goede, productieve leven. Het eten van rechts is eenvoudig, en met de hulp van MUFA, kunnen we bereiken ons doel van de resterende fysiek fit voor een lange, lange tijd.