E2h

Hoe kan ik een behendigheid klasse voor beginners creëren

Agility lessen zijn gericht, niet alleen voor honden maar ook voor hun eigenaren

Agility lessen zijn gericht, niet alleen voor honden, maar ook voor hun eigenaars. Door de behendigheid klasse, krijgt u inzicht over hoe u uw hond en hoe u uw hond gemakkelijk te leren nieuwe trucs te trainen. Er zijn verschillende stadia in agility klassen, waarvan de meeste betrekking hindernisbanen. Hier is hoe je kunt beginnen met de agility training klasse.

Hoe kan ik een behendigheid klasse voor beginners creëren. Agility lessen zijn gericht, niet alleen voor honden maar ook voor hun eigenaren.
Hoe kan ik een behendigheid klasse voor beginners creëren. Agility lessen zijn gericht, niet alleen voor honden maar ook voor hun eigenaren.
  1. Clickertraining. De eerste stap in agility training is het krijgen van uw hond om te reageren op de clicker. Er zijn speciaal gemaakt te klikken apparaten die u kunt kopen in dierenwinkels, maar u kunt ook gebruik maken van plastic containers met deksels die snap. Gebruik de clickers wanneer u maar wilt uw hond iets uit te voeren. Op deze manier zal de hond associëren het klikken met een opdracht en zal u toelaten om uw hond te controleren met een simpele klik. Zorg ervoor dat u behandelt te gebruiken terwijl je de hond aan de clicker, om uw hond meer comfortabel met de clicker.
  2. Ladder training. De eenvoudigste oefening voor de hond is de ladder training. De ladder is een oefening die is ontworpen om de honden zich bewust van hun vier poten. Omdat de hond zal moeten gaan door hindernisbanen in de meer geavanceerde delen van de behendigheid klassen, is het belangrijk dat de hond om te leren hoe alle vier de poten te manoeuvreren. De ladder zal dwingen de hond om hun vier poten in de coördinatie te gebruiken.
  3. Ga bars. Zodra de honden gewend zijn geraakt aan het lopen op de ladder, een andere truc die je kunt integreren in de behendigheid klasse zijn sprong bars. De basis springbalk is gewoon een ladder die wordt gelegd op de grond. Neem gewoon een doel, dat kan een traktatie aan de andere kant van de ladder, en laat de eigenaar van de hond het huisdier lopen door de sprong bars.
  4. Tunnels. Tunnels zijn een andere favoriet met hoektanden. Honden natuurlijk graag en graven om hol, want graven is een geweldige manier voor honden om op natuurlijke wijze knippen hun nagels. Ook graven is een uitstekende oefening speciaal voor honden die leven in krappe ruimten. Om uw hond te trainen op de tunnel, moet de hond worden gemaakt om te gaan door een tunnel die is tot gebundelde tot een lengte van ongeveer een meter. De meeste honden zullen instinctief weten dat er een einde komt aan de andere kant van de tunnel, en zal natuurlijk vinden.
  5. Plank. U kunt ook trainen de honden te lopen op planken. In het algemeen is het beter om te beginnen met dunner en kleiner planken, welke moeilijker maar waardoor achtereenvolgens grotere planken veel gemakkelijker te beheren voor uw hond.
  6. Geduld. Als u en uw hond te gaan door de basisprincipes van agility training, zorg ervoor dat u toestaan dat uw hond aan een aantal fouten langs de weg te maken. Geduld is de sleutel als het gaat om agility training. Net als mensen, honden leren het beste met herhaling.

Door middel van deze stappen, moet u in staat om uw hond klaar voor hindernisbanen en spelletjes. En zelfs als je niet laat uw hond deelnemen aan wedstrijden, agility training is een eenvoudige en goede manier om binding met uw huisdier en geef het wat oefening.