E2h

Hoe de stemming stimuleren kracht van chocolade te begrijpen

Als kind hebben we genoten van het eten van chocolade en als we ouder werd, de chocolade onbedwingbare trek nooit echt gestopt. Chocolade is een van de meest voorkomende favoriete smaken, en als je maar hard genoeg zoekt, kun je vinden hier alles wat bedekt met chocolade, van groenten en pretzels tegen insecten en spek. Vele culturen beschouwen chocolade een zeer gewaardeerde item. Hoewel chocolade werden niet noodzakelijk bestempeld als 'lekker eten' door de meeste mensen, een groot aantal wetenschappelijke studies toont nu aan dat chocolade gunstig kan zijn voor de gezondheid. Chocolade kwam van verwerkte cacao bonen. Zodra de cacaobonen zijn gesmolten of gemalen, wordt het eindproduct genaamd 'chocolade likeur'. De achtergebleven vet component heet 'cacaoboter', terwijl de resterende magere deel die vaak wordt vermalen tot poeder heet 'cacaopoeder'. Verschillende ingrediënten in verschillende hoeveelheden worden toegevoegd aan diverse chocoladeproducten produceren. De meeste van deze ingrediënten zijn suiker, melk, vanille, nootmuskaat en plantaardige oliën. Echter, volgens talrijke wetenschappelijke studies, de meest gunstige van alle soorten van chocolade is de donkere chocolade.

Hoe de stemming stimuleren kracht van chocolade te begrijpen.
Hoe de stemming stimuleren kracht van chocolade te begrijpen.

Mengen suiker, zal vet en cacao geven je donkere chocolade. Aangezien er geen andere ingrediënten zoals melk om het aantrekkelijker te maken voor de smaakpapillen, zullen donkere chocolade bitter de smaak. Sommige mensen de voorkeur aan deze, die kan een zeer goede zaak zijn, want het is gezegd dat hoe hoger het cacao gehalte, hoe groter de voordelen voor de gezondheid. Donkere chocolade bevat antioxidanten genoemd flavonoïden. Flavonoïden hulp bij het verhogen van de bloedstroom in de hersenen die zal helpen houden u op de hoogte gedurende ten minste twee tot drie uur. Ons lichaam heeft antioxidanten, omdat het vertraagt veroudering en het voorkomen van schade aan onze cellen en bloedvaten, dus het minimaliseren van de risico's van hart-en vaatziekten. De anti-oxidanten ook aanmoedigen productie van stikstofmonoxide in ons lichaam, die kunnen helpen verlagen de bloeddruk. De flavonoïden ook helpen bij het verhogen van de bloedstroom in de hersenen, die zal helpen houden u op de hoogte gedurende ten minste twee uur. Bovendien, donkere chocolade bevatten theoboromine die, net als cafeïne, zal u de energie boost die je nodig hebt minus de jitteren en friemelen. Donkere chocolade bevatten ook een goede hoeveelheid serotonine dat is een goede anti-depressivum. Het stimuleert ook de lichaamseigen endorfine productie die zal helpen ons lichaam omgaan met pijn en het verbeteren van onze stemming.

Hoewel we gewezen op een veel voordelen voor de gezondheid die je kunt krijgen van het eten van donkere chocolade, betekent dit niet dat je kunt beginnen met het nemen van het overdreven. Donkere chocolade heeft nog steeds calorieën en vetten die je hebt om op te letten. Minstens 400 calorieën kan worden gevonden in een 100 gram reep pure chocolade en dat aantal alleen al moet je wel twee keer nadenken over consumeren donkere chocolade overdreven. Gelukkig, donkere chocolade is vaak rijk en glad, en is bevredigend als je alleen eet een beetje. Sta jezelf toe om een kleine bar van donkere chocolade of een kop warme chocolademelk per dag om uw broodnodige dosis humeur stimuleren kracht elke dag krijgen te genieten.