E2h

Hoe wordt sperma verkopen

Er zijn vele manieren om het lichaam te verkopen voor een winst: door prostitutie (die niet op enigerlei wijze, hier gepromoot), door de verkoop van haar, bloed, en zou je geloven, zelfs sperma! Ja, je leest het goed. Veel mannen over de hele wereld doneren hun sperma voor een vergoeding. De meeste nummers van spermadonoren zijn afkomstig uit de Europese landen, zoals Zweden en Denemarken. College mannen in deze landen zijn de meest voorkomende donoren. Ze verkopen hun sperma om extra geld te verdienen voor hun dagelijkse school-kosten. Het klinkt misschien als een onconventionele manier om geld te verdienen, maar in deze plaatsen, de verkoop van sperma is een gemeenschappelijke zaak. Als je een gezonde man in je prime, kunt u verkoopt uw sperma te worden verscheept naar andere plaatsen. Dit artikel geeft u tips over hoe om ze te verkopen. Lees verder.

Hoe wordt sperma verkopen. Laat jezelf gecontroleerd.
Hoe wordt sperma verkopen. Laat jezelf gecontroleerd.
  • Laat jezelf gecontroleerd. Als u van plan bent om je sperma te doneren, ga dan naar een kliniek en laat je gecontroleerd. Je moet minstens 18 jaar zijn om 40 jaar oud. Je moet fysiek gezond zonder geschiedenis van besmettelijke ziekte, zoals een SOA. Er mag geen geschiedenis van de familie ziekten zoals kanker, psychische stoornis en genetische ziekten. Al deze factoren zullen worden gecontroleerd. Het is moeilijk om slechts berust op de informatie van de donor.
  • Ga naar een spermabank of vruchtbaarheid kliniek. Toon hen uw testresultaten. Soms zijn deze instellingen uit te voeren afzonderlijke tests, zelfs als u al vooraf getest. Je zult niet alleen worden getest, maar interviewde ook, om te zien of je echt inzetten voor het doneren van uw sperma. Als je eenmaal zijn goedgekeurd als donor, kunt u beginnen met het doneren van hen. Als u wilt, kunt u naar de verschillende klinieken en te doneren aan elk en ieder van hen. Een enkele spermadonatie kan oplopen tot 900€ per maand te halen. De prijs is hoog vanwege de grote vraag naar donorsperma. Als u een regelmatige donor voor meer dan een kliniek, zal het geld worden lucratief.
  • Verblijf in tip top vorm. Als u een regelmatige donor, is het zeer belangrijk om gezond te blijven. Vermijd onveilige seks met willekeurige vrouwen om te voorkomen dat seksueel overdraagbare aandoeningen. Ook niet verwen uzelf in ondeugden, omdat overmatige consumptie van sigaretten, alcohol en verboden drugs verlaagt uw immuunsysteem, waardoor uw vatbaar voor ziekten. Dit kan voorkomen dat u het doneren van uw sperma. U wordt vereist door de kliniek of klinieken waar u doneren je sperma van een reeks controles uit te voeren om de paar maanden om ervoor te zorgen dat u gezond te blijven en ziekte-vrij. Deze opeenvolgende controles worden meestal gedragen door de klinieken.

De verkoop sperma in staat zal stellen koppels en gezinnen aan de genetica van hun kind te kiezen. Als ze willen dat hun kind te zijn blond, roodharig of brunette, kunnen ze zeker een keuze maken. Dit onderwerp kan nog steeds lijkt misschien een beetje vreemd voor sommigen, maar dit gebeurt in de werkelijkheid. Mensen krijgen in ondernemingen vaak ongehoord, en dit is er een van. Dit is niet een illegale ding. Het is eigenlijk ondersteund door de overheid om meer inkomsten te krijgen.