E2h

Hoe om uw vriend te overwinnen meth misbruik

Metamfetamine

Metamfetamine, algemeen bekend als meth, wordt beschouwd als een stimulerend middel van de fenethylamine en amfetamine lijn van drugs. Het kan leiden tot verhoogde zintuigen van alertheid, concentratie en kracht. Wanneer genomen in grote hoeveelheden, kan meth leiden tot een gevoel van extase en verhoogde seksuele energie. De Food and Drug Administration (FDA) keurt de commercialisering van de genoemde drug. Het wordt lokaal verkocht in de Verenigde Staten en Canada met de merknaam Desoxyn.

Velen, echter gemakkelijk zou zijn verslaafd aan meth, omdat het brengt verschillende soorten neurotransmitters die de hersenen kunnen beïnvloeden door middel van een valse indruk van euforie. Deze verslaving is uiteraard schadelijk voor het zenuwstelsel en kan leiden tot cardiovasculaire schade. Het is zeer belangrijk om verslaving te stoppen in zijn tracks dus je moet stoppen in een vroeg stadium, wanneer de schadelijke bijwerkingen niet zijn ingesteld in yet. U kunt in staat zijn om een vriend te redden. Als je denkt dat je vriend is het raken van op meth, sta op en neem actie!

Hoe om uw vriend te overwinnen meth misbruik. Observeren en te onderzoeken.
Hoe om uw vriend te overwinnen meth misbruik. Observeren en te onderzoeken.

Hier zijn enkele nuttige tips om in gedachten te houden wanneer een dergelijke situatie zich voordoet.

  • Observeren en te onderzoeken. Nauw onderzoeken van je vriend acties en zien of hij valt in het pad van verslaving. Leer de symptomen en tekenen van meth verslaving te leren kennen. Neem contact op deskundige artsen op het veld met betrekking tot deze vragen. Controleer uw vriend dagelijkse gewoonten en routine en zoeken naar verdachte acties die verband houden met drugsgebruik. Detecteer het probleem zo snel mogelijk, zodat je vriend makkelijk kan herstellen van de schade veroorzaakt door meth verslaving.
  • Assist hem om het probleem te confronteren. Email van een vriend, die eventueel ondergaat zijn vroege stadia van meth misbruik, vaak zijn huidige situatie te ontkennen en gebruik maken van andere effectieve afweermechanismen. Niet met hem in zo'n harde en ongemakkelijke manier. Doe het rustig aan, omdat ontkenning komt met sterke emoties. Hulp bieden en zeggen dat je er zullen voor hem geen kwestie wat.
  • Vraag om hulp van buitenaf. Krijg hulp van zijn familie en andere naaste vrienden of kennissen. Laat je vriend het gevoel dat u de zorg over zijn situatie en dat u er allemaal om hem te steunen in de strijd meth verslaving. Ingrijpen als je denkt dat hij al vallen voor de val. Vergeet niet om niet overdrijven en dit kan leiden tot ongevallen en andere onnodige gebeurtenissen paniek.
  • Neem contact op medische experts. Moedig je vriend om medische hulp te zoeken. Er zijn experts en professionals die kunnen effectieve begeleiding van de patiënt te verstrekken. Laat hem weten dat hij niet zou worden geschaad, noch vernederd. Dit kan versnellen het proces en maken hem tot stoppen met meth misbruik veel sneller. Ook wanneer geconfronteerd met geavanceerde meth verslaafden, is het noodzakelijk om deze professionals om hulp te vragen.
  • Wees realistisch. Herstel van meth verslaving vergt veel moed en wilskracht. Het is niet een een stap proces waar uw vriend direct lost elk spoor van misbruik. Het is een voortdurend streven naar een beter leven, soms zelfs langer dan verwacht. Maar het eindresultaat meer dan maakt voor het proces.

Altijd een helpende hand om uw vriend die u vermoedt dat een meth verslaving. Wees ondersteunend en sterk. Vraag de hulp van je familie, vrienden en de samenleving, om uw vriend gezond leven terug te brengen naar hem.