E2h

Hoe hou je tanden wit terwijl het roken

Als je een roker bent en zorgen te maken over het houden van uw tanden schoon, gezond en wit, zijn er manieren om dit te doen. Het gaat verder dan de gebruikelijke witte stroken, het is allemaal over de dingen die je kunt doen elke dag. Of u nu een zware roker of een een of twee sigaretten per dag type persoon, dit artikel vertelt u hoe u uw tanden wit als je een roker bent.

Hoe hou je tanden wit terwijl het roken. Gebruik waterstofperoxide.
Hoe hou je tanden wit terwijl het roken. Gebruik waterstofperoxide.
  1. Gebruik waterstofperoxide. De eerste tip voor het houden van uw tanden wit, terwijl roken is het gorgelen met waterstofperoxide. Je weet dat spul dat wordt geleverd in een bruine fles bewaard en kost niet zoveel geld. Peroxide is een van de meest gebruikte belangrijkste ingrediënten voor de meeste tandheelkundige producten. Je moet gewoon mix 1/2 kop van waterstofperoxide met wat warm water. Gorgelen en werken rond uw tanden voor ongeveer drie tot vijf minuten.
  2. Borstel met vers citroensap. De tweede tip voor het houden van uw tanden wit tijdens het roken is te poetsen met vers citroensap. Koop wat verse citroen en knijp op je tandenborstel en poets je tanden voor ongeveer drie minuten. Eenmaal gedaan, poetsen gedurende vijf minuten met uw gewone tandpasta.
  3. Koop whitening mondwater. De derde tip voor het houden van uw tanden wit tijdens het roken is het gebruik van whitening mondwater. Dit mondwater is veronderstel om op adem te verfrissen terwijl helderder uw glimlach. Deze types van mondwater meer kosten dan de gemiddelde degenen, maar voor sommige rokers zijn de moeite waard de prijs. Gebruik dit type mondwater vijf keer per dag.
  4. Gebruik zuiveringszout. De vierde tip voor het houden van uw tanden wit is het gebruik van zuiveringszout. Rokers moeten een goede vijf minuten met zuiveringszout poetsen om de andere dag voor het poetsen met hun reguliere tandenborstel. U kunt poetsen met citroensap op de vrije dagen, plus gorgelen met waterstofperoxide elke dag.
  5. Ga vijf keer per jaar voor de gebitsreiniging. De vijfde tip voor rokers te helpen houden hun tanden wit is om naar de tandarts vijf keer per jaar voor een gebitsreiniging. U moet een goede tandheelkundige verzekering, zo niet een goed betaalde baan, maar het is de moeite waard. De tandarts zal helpen een lelijke plaque uit te bouwen en kan ervoor zorgen dat uw tandvlees zijn nog steeds gezond.
  6. Gebruik een handheld tandenborstel. De zesde tip voor rokers te helpen houden hun tanden wit is het gebruik van een handheld tandenborstel. Een elektrische tandenborstel is niet alleen duur, maar niet zo effectief als een handheld tandenborstel. Rokers moeten ervoor zorgen dat ze de achterkant van hun tanden en de boven-en onderkant borstel echt goed en een handheld tandenborstel doet het werk beter.
  7. Floss je tanden. De zevende tip voor rokers is om te flossen gebruiken over uw tanden. Zorg ervoor dat u koopt een wax floss.