E2h

Hoe wordt obesitas bij kinderen te voorkomen en te druppelen gezonde gewoonten

Obesitas bij kinderen is een probleem in dit land

Obesitas bij kinderen is een probleem in dit land. Meer en meer kinderen lijden aan hart-en vaatziekten, diabetes en een aantal gezondheidsproblemen in verband met overgewicht. Maar het goede nieuws is dat dit kan worden voorkomen en omgekeerd met een paar gezondheid gewoonten.

  • Leer uw kinderen. Een kind natuurlijke neiging is in de richting van gezondheid en vitaliteit, dus als uw kind zwaarlijvig is, dan moet je hem opnieuw te programmeren en hem te leren het belang van een goede gezondheid. Ontwikkelen in uw kind de gewoonte van het lezen van de voedingswaarde-etiket van het voedsel dat hij eet, en uit te leggen wat het betekent. Dit betekent dat je nodig hebt om jezelf te onderwijzen zo goed, dus dat u uw kind te leren de juiste ding. Leg uit wat gehydrogeneerde oliën betekenen en wat geraffineerde suiker doet met het lichaam. Een andere eenvoudige manier om uw kind te leren om goed te eten is ter verklaring van de voedingswaarde van bepaalde voedingsmiddelen, vooral groenten en fruit.
  • Geef het goede voorbeeld. Als je zwaarlijvig bent, is de kans groot, zo zal uw kinderen. Kinderen leren wat ze leven en dus als ze je zien binging op pizza, hotdogs en milkshakes in een vergadering, zullen ze hetzelfde doen. Je kunt niet tegen je kind om gezond te eten, terwijl u zelf een ongezonde manier van eten. Niet door te geven aan uw kinderen een erfenis van een slechte gezondheid, overgewicht en slechte eetgewoonten. Als je je kinderen nodig hebben om gewicht te verliezen, doe het dan samen.
  • Houd uw huis schoon van junk food. Het is al moeilijk genoeg om porties te controleren bij het eten, dus de eerste lijn van verdediging moet uw huis. Niet in de dingen te brengen aan het huis dat weinig of geen voedingswaarde hebben. Wanneer je naar de supermarkt, weg te blijven van de chips gangpad en alle sterk bewerkte goodies. In plaats daarvan sturen uw winkelwagentje naar de producten sectie. Als het niet in uw huis, kunnen uw kinderen er niet eten. Stop met het kopen snoepjes, snoep, frisdrank en andere geraffineerde, verwerkt en verpakt voedsel.
  • Zet de tv uit. Je moet je kind bewegen. Kinderen zijn bedoeld om rond te rennen en te spelen. In plaats van het TV zit te kijken of het spelen van videospelletjes, lopen naar het park en laat uw kind te spelen daar. Als u wilt dat uw kind om gewicht te verliezen, moet hij beginnen met oefenen, en het eerste wat je moet doen is om vormen van passieve entertainment te verwijderen, zodat hij zal worden gedwongen om te spelen en te bewegen. Speel met je kind. Fiets rond of lopen samen. Speel tag of hem in een sport in plaats daarvan.
  • Niet belonen met voedsel. Als je kind het goed doet op school, niet naar de ijssalon te vieren samen. Dit leert uw kind om te eten associëren met liefde en validatie. In plaats daarvan, iets samen, zoals een uur samen te doen in het park, of vieren met andere sociale activiteiten die niet behoren eten.

Obesitas bij kinderen is een strijd die moet worden bestreden

Hoe wordt obesitas bij kinderen te voorkomen en te druppelen gezonde gewoonten. Geef het goede voorbeeld.
Hoe wordt obesitas bij kinderen te voorkomen en te druppelen gezonde gewoonten. Geef het goede voorbeeld.

Obesitas bij kinderen is een strijd die moet worden bestreden. Er is geen reden voor een kind om op te groeien met obesitas en ongezonde zonder enige hulp van de ouders. Als uw kind zwaarlijvig is, samen met uw kinderarts om uw kind weer op een gezond spoor. Vermijd schuld en zonde en zich richten op het beter doen en leven gezonder in de toekomst.