E2h

Hoe wordt incontinentie benodigdheden online te kopen

Wanda Sykes is een hilarisch dame

Wanda Sykes is een hilarisch dame. Op de vraag waarom ze brengt extra ondergoed met haar al snel nadat ze draaide 46, haar antwoord was: "Toen ik jonger was, heb ik gebruikt om extra ondergoed mee voor het geval ik geluk Nu heb ik een extra paar voor het geval ik nies te brengen." Door dat ze betekent in het geval van oncontroleerbare lichaamsfuncties als een beetje plassen. Dit heet urine-incontinentie.

Hoe wordt incontinentie benodigdheden online te kopen. Praat met uw arts om het type incontinentie u ondervindt te verduidelijken.
Hoe wordt incontinentie benodigdheden online te kopen. Praat met uw arts om het type incontinentie u ondervindt te verduidelijken.

Incontinentie wordt veroorzaakt door factoren zoals ouderdom, verzwakking van de bekkenbodemspieren meestal na een bevalling, diabetes, en een groot aantal andere factoren die kunnen worden behandeld door een arts. Mannen zijn ook in gevaar.

Afgezien van het zoeken naar medische hulp, het omgaan met incontinentie kan worden verlicht een beetje door te zoeken naar benodigdheden die dit gezondheidsprobleem aan te pakken.

U kunt kopen voorraden online te lezen via deze hoe tos:

Wanda sykes is een hilarisch dame. Zoek de merken die uw arts verkiest of denkt het beste zou zijn voor je.
Wanda sykes is een hilarisch dame. Zoek de merken die uw arts verkiest of denkt het beste zou zijn voor je.
 • Praat met uw arts om het type incontinentie u ondervindt te verduidelijken. Afgezien van fecale incontinentie, er zijn 5 soorten die vallen binnen de grenzen van urine-incontinentie: Stress, functioneel, drang, overloop, en gemengd. De diagnose is de primaire gevolgd door preventie en onderhoud.
 • U moet beschikken over een lijst van incontinentie benodigdheden aanbevolen door uw arts. De lijst bevat de volgende:
  • Wegwerpluiers
  • Slip
  • Beschermende ondergoed
  • Waardigheid pads
  • Belted ondergoed
  • Schuim reinigingssprays
  • Inlegkruisjes
  • Bed pannen
  • Doekjes en desodorantia
 • Zoek de merken die uw arts verkiest of denkt het beste zou zijn voor je. Uw arts kent uw medische geschiedenis en zou in de beste positie om de merken die niet geeft je infectie, veroorzaakt huiduitslag, en maak je jeuk aan te bevelen. Zo zijn aanbevolen merken zijn die met zijn zegel van goedkeuring. Omdat u van plan om deze online te kopen, zo ver gaan als uw arts te vragen of hij partner websites die leveren rechtstreeks naar de deur van de patiënt.
 • Doe je eigen onderzoek over de merken die uw arts verkiest. U kunt een gesprek met de apotheker die vaak vult uw recept of zoek het op online, zodat u weet dat de voordelen van het gebruik van de merken het meest de voorkeur van uw arts. Je zou zelfs een fabrikant van een bepaald merk die geeft gratis stalen, zodat mensen kunnen testen van de werkzaamheid. Je hoeft alleen maar aan te melden en uw contactgegevens, zodat de productie kan sturen u een zak van monsters.
 • Bezoek de NAFC website. De National Association for Continence (NAFC) is de beste en grootste website het omgaan met deze specifieke kwestie. Fee vrij om te gaan door middel van de middelen op deze website om u waardevolle inzichten over dit gezondheidsprobleem. Klik op deze link voor meer: nafc.org
 • Vergelijk kosten per stuk. Uw sociale zekerheid Controleer zou kunnen zijn alles wat je hebt om uw voorraden te kopen, dus het helpt als je kunt breken uw kosten voor per stuk. Bijvoorbeeld, de waardigheid pads die 48 pads per pak kost 10 hebben€ 0,22 dus als je Whittle het neer op eenmalig gebruik per blok 0,28 cent gelijk, terwijl een zaak die 384 stukken heeft opgehaald 60€ 0,19 wat neerkomt op 0,21 cent per stuk. Je hebt meer besparingen bij aankoop van volume orders. Vitaliteit Medical op vitalitymedical.com biedt dit merk op hun site exclusief verzendkosten voor grote voorwerpen, zoals luier supplies en rolstoelen.
 • Koop uw leveringen van een beveiligde website. Zorg ervoor dat u uw goederen in te kopen van een versleutelde website, zodat je account gegevens worden vertrouwelijk behandeld. U ziet verschillende encryptie afdichtingen zoals Verisign, evenals een prive-beleid clausule die uw identiteit, adres en uw credit card informatie beschermt.

Het is lastig om te ervaren incontinentie maar met de juiste arts en de ideale gezondheidsplan, kunt u deze voorwaarde zeker te overwinnen in de tijd.