E2h

Hoe wordt de ziekte van Alzheimer zorg te krijgen

Als iemand die je liefde is gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer en is niet meer in staat om te zorgen voor zichzelf, moet u wellicht wat hulp bij het vinden van een ervaren verpleeghuis of uitgebreide zorg faciliteit die het niveau van de zorg de patiënt nodig heeft zal bieden. Hier zijn enkele tips om u te helpen met deze moeilijke taak:

Hoe wordt de ziekte van alzheimer zorg te krijgen. Ga altijd je intuïtie.
Hoe wordt de ziekte van alzheimer zorg te krijgen. Ga altijd je intuïtie.
 1. Erkennen dat de zorg voor een patiënt met de ziekte van Alzheimer is een full-time verantwoordelijkheid en je kan niet in staat zijn om alleen te behandelen.
 2. Begrijp dat voor een vroeg stadium de ziekte van Alzheimer, een begeleid wonen voorziening kan voldoende zorg zijn, maar voor patiënten in een verder gevorderd stadium, full-time, live-in de zorg zal waarschijnlijk het meest geschikt.
 3. Zoek uit wat de lokale diensten bestaan in uw gemeenschap die kunnen helpen.
 4. Opstelling van een lijst van verpleeg-en uitgebreide zorg faciliteiten in het gebied dat zijn opgeleid om zorg te dragen voor de ziekte van Alzheimer patiënten, of een dergelijke lijst die al bestaat vinden.
 5. Vraag uw arts om een verwijzing naar een verpleeghuis of andere uitgebreide zorg faciliteit.
 6. Bel uw lokale sociale diensten of ouderenzorg kantoor voor verdere aanbevelingen van de juiste opties.
 7. Begrijp dat veel staten geen speciale verlenen van vergunningen voor de ziekte van Alzheimer of dementie zorg, dus je moet goed kijken om er zeker van dat elke plaats die u selecteert is inderdaad gekwalificeerd.
 8. Bezoek diverse faciliteiten die het aannemen van nieuwe patiënten en erachter te komen wat ze te bieden hebben.
 9. Let op als de bewoners lijken goed verzorgd en verzorgd, en vragen of ze toegang hebben tot passende medische zorg.
 10. Vraag hoe lang het personeel daar is geweest en wat voor soort opleiding en begeleiding die ze hebben.
 11. Overweeg of je geliefde zou comfortabel voelen in de omgeving.
 12. Ontdek hoe de faciliteiten die u graag zal zorg voor uw familielid en aan zijn of haar specifieke behoeften.
 13. Controleer om te zien of patiënten met dementie worden verzorgd afzonderlijk, omdat deze meer behoeften dan alerter patiënten.
 14. Houd in gedachten dat mensen met de ziekte van Alzheimer in het algemeen beter doen in kleinere locaties, dus als de faciliteit groot is, zien of ze hebben een speciale vleugel voor deze populatie.
 15. Leer wat de kosten en verantwoordelijkheden zullen zijn en welke opties je moet betalen voor deze zorg.
 16. Praat met een juridisch adviseur over de beste manier om de financiële kwesties aan te pakken, omdat een persoon met de ziekte van Alzheimer in aanmerking komt voor langdurige zorg alleen onder Medicaid na het grootste deel van het inkomen en de liquide middelen om de zorg voor hem of haar zijn verdwenen.
 17. Ga altijd je intuïtie. Na het doen van je huiswerk en het controleren van de beste opties, laat uw buikgevoel u helpen beslissen over hoe verder te gaan.