E2h

Hoe wordt de liefde therapie te stoppen met roken

Geharde rokers zullen u vertellen dat het is niet eenvoudig om te stoppen met roken. Sommigen hebben geprobeerd voor talloze jaren, maar het mocht niet baten, terwijl anderen gewoon gaf op stoppen en zich te buiten aan de bankschroef. Je hoort mensen vaak zeggen negatieve dingen over roken en de mensen die het doen. "Rokers zijn slecht, maakt het niet veel over zichzelf of voor het milieu!" of "Als je een roker bent, kun je net zo goed in competitie met de duivel!" Nou, niet in die mate, maar je krijgt de drift. Soms, negatieve boodschappen doen meer schade dan goed door onherstelbaar traumatiseren van de roker psyche en het gevoel van eigenwaarde. Als gevolg hiervan, kun je gewoon opgeven en terug te keren naar de gewoonte voor een goede. Met dat, moet je proberen met behulp van Love Therapy plaats. Deze vorm van therapie begint en eindigt met een positieve boodschap die je kan samenstellen om een beter mens te worden en stoppen met roken voor goed. Hieronder vindt u tips over hoe u kunt af te kicken met behulp van liefde therapie.

  • Gooi alle dingen gerelateerd aan roken. Als je echt wilt stoppen met roken, het eerste wat je moet doen is weg te gooien al uw sigaren, sigaretten en tabak. Als je dat doet, geef jezelf een klopje op de rug en zeggen dat je een goede klus te klaren. Altijd jezelf eraan te herinneren dat dit voor je eigen bestwil en dat stoppen met u zullen helpen een lang en bevredigend leven te leiden met uw dierbaren.
  • Dompel jezelf onder in activiteiten. Trakteer uzelf op dingen en activiteiten die uw aandacht kunnen afleiden van het roken. Neem een dag vrij van het werk en luieren in uw huis televisie kijken of het spelen van videospelletjes. Uit eten, films kijken, sporten en doen alles wat die kan je veel voldoening. Door jezelf verwennen met dingen die je meestal niet doet, geef je jezelf de broodnodige liefde en aandacht die kunnen helpen bij het weerstaan van de verleiding van het roken weer.
  • Praat voor jezelf. Het klinkt misschien raar voor sommigen, maar opnieuw stellen jezelf dat je een zeer goed werk van verzet tegen om rook te doen, zal er een grotere kans van u stoppen voor een goede te zijn. Bijvoorbeeld, als je wakker wordt te begroeten jezelf goedemorgen en zeggen dat dit weer een goede dag voor je. Denk aan het als een gebed, maar in plaats van spreken tot God u in gesprek met jezelf. Voortdurend gerust te stellen jezelf dat je het goed doen, ongeacht wat iemand zegt of de verleidingen die je omringen.

Hoe wordt de liefde therapie te stoppen met roken. Gooi alle dingen gerelateerd aan roken.
Hoe wordt de liefde therapie te stoppen met roken. Gooi alle dingen gerelateerd aan roken.

Er zijn veel boeken en therapie sessies met betrekking tot stoppen met roken. Hoewel dit kan werken voor sommige mensen, de meeste niet reageren. Immers, niemand kan je vertellen dat je roken, maar jezelf te stoppen. Ongeacht hoeveel u geduwd in het of hoeveel interventies die u hebt ontvangen, als je niet wilt stoppen, zul je niet stoppen. Door het geven van jezelf belang en komen tot een zelf-realisatie van uw belang als individu en voor iedereen om je heen, dan zal dat de tijd die u in staat zullen zijn om te stoppen zijn. Veel succes!