E2h

Hoe wordt de hik te controleren

Hik wordt veroorzaakt door plotselinge bewegingen van het middenrif (de spier die de krimp en uitzetting van de longen controleert), waardoor u plotseling inhaleren en een hoog geluid maken wanneer de lucht wordt afgesneden. Er zijn verschillende oorzaken van de hik, die kunnen bestaan uit spijsverteringsstoornissen, infecties van de luchtwegen, laryngitis, of het gebruik van verdoving. Dit kan ook worden veroorzaakt door meer praktische redenen, zoals over-inname van alcohol, roken en de consumptie van pittig eten.

Hik worden vaak aangepakt door simpele remedies en beheersing van de ademhaling. Zelfs medische professionals het erover eens dat de hik zijn een beetje van een medische afwijking, aangezien er geen enkele oorzaak, en er is geen definitieve genezing.

Hier zijn een paar manieren om de controle van uw hik.

Drink een glas water

Drink een glas water. Drink een hele glas water of soda water in een vergadering. Dit zou u helpen de controle van uw ademhaling. Sommigen zouden liever sodawater, en sommigen zouden ijskoud water verkiezen. Maakt niet uit wat uw voorkeur is, wat belangrijk is voor u om te schrokken zo veel als je kunt zonder het nemen van een adem.

Plaats een papieren zak over je mond en neus

Hoe wordt de hik te controleren. Drink een glas water.
Hoe wordt de hik te controleren. Drink een glas water.

Plaats een papieren zak over je mond en neus. Adem door de papieren zak meerdere malen. Hierdoor zou een ophoping van kooldioxide in het lichaam, die de gevoeligheid van het deel van de hersenen dat het membraan regelt afnemen. Zorg ervoor dat u zorg te dragen wanneer het proberen dit te verhelpen, zoals je zou kunnen eindigen verstikkende jezelf. Gebruik geen plastic zak, en probeer dit niet op kinderen.

Houd uw adem voor zo lang als je kunt

Houd uw adem zo lang als je kunt. Probeer te concentreren op het houden van de lucht in je longen voor zo lang als je kunt. Langzaam los lucht, en adem normaal. Probeer ademhalingsoefeningen, als goed. Deze zullen u helpen oefenen focus en concentratie.

Mediteren

Mediteren. Probeer het vertragen van uw ademhaling, en zich bewust van lucht als het binnenkomt en verlaat je lichaam. Denk aan je hartslag vertragen, ook. Gewoon ontspannen en zich bewust zijn van je lichaam en het milieu. Dit zou u helpen weg te richten van het feit dat je hik.

Leid jezelf

Plaats een papieren zak over je mond en neus. Plaats een papieren zak over je mond en neus.
Plaats een papieren zak over je mond en neus. Plaats een papieren zak over je mond en neus.

Leid jezelf. U kunt iemand schrikken, maar dit kan moeilijk zijn, in de wetenschap dat u zich ervan bewust dat de andere persoon van plan is om dit te doen. U kunt proberen af te leiden jezelf door te focussen op iets anders dan je hik. Probeer tv-kijken, herinnerend aan belangrijke herinneringen, of gericht zijn op praten met iemand. Dit kan moeilijk zijn, als gevolg van de constante spasmen van je middenrif, maar dit zal in het algemeen bijdragen tot het verminderen en zich te ontdoen van uw hik.

Er is niet een middel dat 100% werkt met het wegwerken van de hik. Artsen en beoefenaars van holistische geneeskunde eens, echter dat de beste manier om de hik te genezen is door het houden van jezelf kalm en bedaard. Het grootste deel van de remedies hierboven beschreven zijn eigenlijk ontworpen om u gekalmeerd, zonder dat u het weet.

Als u nog steeds de hik na een paar minuten

Als u nog steeds de hik na een paar minuten, en na het proberen van deze middelen, in overleg met uw arts. Hik die langer dan normaal kan een teken zijn dat u een infectie ergens zijn. Dit is vooral het geval voor diabetici en mensen die net een operatie hebben ondergaan.