E2h

Hoe wordt de behandeling voor laag testosteron vinden

Testosteron is het geslachtshormoon dat verantwoordelijk is voor het maken van fysiologisch een man een man. Dit betekent dat testosteron is het hormoon dat de spermatogenese proces of de die aanleiding geven tot mannelijke geslachtscellen regelt. Het is ook betrokken bij het houden van de mannelijke lichaamsbouw gespierd, vandaar dat de buitensporige misbruik van de hormonen bij professionele atleten en bodybuilders. Het is ook gekoppeld aan uitharding erectiestoornissen en het onvermogen om een erectie sterk genoeg voor geslachtsgemeenschap houden.

Alle problemen hierboven vermeld zijn de symptomen van lage testosteron. Terwijl de bijwerkingen van testosteron supplementen kan een beetje goedaardige op zijn zachtst gezegd, artsen nog steeds de voorkeur niet-farmacologische manieren om problemen aan te pakken in plaats van op volle kracht met een testosteron aan te vullen. Dit is dezelfde aanpak als vrouwen hebben problemen met hun oestrogeen niveaus. Lifestyle veranderingen zijn nog steeds beter dan knoeien met DHEA en andere hormonen te vroeg.

Hoe wordt de behandeling voor laag testosteron vinden. Beweeg regelmatig.
Hoe wordt de behandeling voor laag testosteron vinden. Beweeg regelmatig.

Hier zijn manieren om uw eigen lichaam de productie van testosteron te verbeteren:

  1. Beweeg regelmatig. Verhoogde fysieke activiteit is bewezen dat de grotere afgifte van testosteron te activeren, omdat het nodig is om nieuwe spieren op te bouwen.
  2. Eet gezonder. Als je kunt, uw inname van vlees te beperken voor slechts twee tot vier keer in een week. Het eten van groene bladgroenten en veel fruit bevrijdt je lichaam van giftige stoffen die kan interfereren met de meer efficiënte synthese van het geslachtshormoon.
  3. Verminder de stress in je leven. Bepaalde ontspanningsoefeningen zoals meditatie en andere Oost-kunsten, zoals yoga kan helpen verminderen uw angst en stress. Dit zou geweldig zijn in het houden van uw interne fysiologie minder grillig.
  4. Verander je ondergoed. Als je het dragen knus ondergoed, probeer dan losser klederen als boxershorts. Hierdoor zou de testikels om een beetje meer vrij. Het dragen van boxers misschien even wennen, maar als je doel is om je hormoonspiegel te verbeteren, waarom dan niet proberen?

Met al deze oplossingen, wordt uw testosterongehalte zeker zal toenemen. Of het hormoon niveau omhoog gaat tot een niveau dat aanvaardbaar is en voldoende is om helemaal hebben de resultaten is een totaal andere zaak, dus verwacht dat er sprake zou zijn hadden meer interventies, die kunnen onder meer uit medicijnen.

Wanneer dit gebeurt

Wanneer dit gebeurt. Eet gezonder.
Wanneer dit gebeurt. Eet gezonder.

Wanneer dit gebeurt, artsen meestal voorschrijven testosteron supplementen die ofwel zou verhogen uw testosterongehalte of aan te moedigen uw lichaam meer testosteron te produceren. Deze supplementen worden zorgvuldig gemeten dat de bijwerkingen worden geminimaliseerd. De patiënt moet nooit denken dat het nemen van twee of drie keer het bedrag van de vereiste dosis kan hem helpen terug te verdienen van de verloren testosteron. Bijwerkingen zoals prostaatkanker en andere ziekten kunnen voortvloeien uit onjuist gebruik inname van testosteron medicatie.

Het is een taai probleem aan te pakken, maar in ieder geval de technologie, wetenschap en personeel speciaal opgeleid om mensen te helpen met deze dilemma's zijn allemaal beschikbaar in de wereld van vandaag. Alles wat er over te doen is voor patiënten om dat eerst overleg als een toezegging om te weten of er iets mis is met zijn hormoonspiegels, en om te weten wat je eraan kunt doen.