E2h

Hoe wordt body contouring gebruiken na gewichtsverlies chirurgie

Body contouring is het verwijderen van overtollige huid overgebleven na massale gewichtsverlies. Body contouring is een relatief nieuw gebied van plastische chirurgie. Voorheen waren er maar weinig mensen die verloren enorme hoeveelheden gewicht en waren in staat om het weg te houden. Maar sinds de komst van gewichtsverlies chirurgie, is de vraag naar body contouring omhooggeschoten.

Na massale gewichtsverlies (van ongeveer 100 kilo of meer), zijn de meeste mensen zitten met aanzienlijke overtollige huid. Er is geen crème of oefening die deze overtollige huid zal elimineren, niets kan het krimpen of verdwijnen. Het verwijderen van de huid is niet een kwestie van pure ijdelheid, het is een gezondheids-zorg. Mensen lijden gist infecties in de plooien van de huid of de huid infecties die kunnen leiden tot cellulitis en abcessen. De overtollige huid kan ook in de weg van de fysieke beweging. De enige manier om de extra huid te elimineren is door de chirurgie bekend als body contouring chirurgie.

Er zijn verschillende soorten bodycontouring vandaag beschikbaar en ze worden hieronder kort beschreven:

  1. Armlift - Overtollige huid aan de achterkant van de bovenarm wordt verwijderd via een incisie aan de onderzijde van de arm om een natuurlijk uitziende contour geven.
  2. Buikwandcorrectie - In deze operatie, ook wel bekend als buikwandcorrectie, is een taille incisie gemaakt om overtollige huid te verwijderen langs de taille en de spieren van de buikwand vast te zetten.
  3. Lagere body lift - Een onderlichaam leven omvat een buikwandcorrectie met spier aanscherping, buitenkant van de dij lift, bil lift en een mons lift. Zorg ervoor dat u de mons lift (waarin de mons wordt verhoogd en verlaagd in hoogte en breedte) te bespreken met uw chirurg, omdat niet alle chirurgen voeren een mons lift als onderdeel van een lagere body lift.
  4. Borstlift - Een borstlift betreft meestal een anker-vormig litteken waar artsen snijden rond de tepel, snijd onder de borst, en vervolgens de tepel te verplaatsen naar waar het zou moeten zijn. In een borstlift wordt geen borstweefsel verwijderd. Als je hebt verloren een aanzienlijke hoeveelheid borstweefsel te wijten aan uw gewicht te verliezen, kunt u ook borstvergroting op hetzelfde moment. Mannen krijgen ook deze operatie, in de eerste plaats voor de verwijdering van overtollige huid rond de borst gebied.
  5. Total body lift - Deze operatie, gepopulariseerd door Dr Hurwitz van Hurwitz Centrum voor Plastische Chirurgie in Pennsylvania, wordt uitgevoerd in een of twee procedures. In de meeste gevallen wordt een horizontale incisie gemaakt langs de lijn beha en elkaar langs de taille en de gehele huid flap opgeheven. Dr Hurwitz heeft een boek geschreven, Total Body Lift: omvormen van de borsten, borst, armen, dijen, heupen, rug, taille, buik en knieën na gewichtsverlies, veroudering en zwangerschappen die beschrijven de procedure.
Hoe wordt body contouring gebruiken na gewichtsverlies chirurgie. Armlift.
Hoe wordt body contouring gebruiken na gewichtsverlies chirurgie. Armlift.

Vergeet niet dat body contouring draagt de risico's verbonden aan een grote operatie. Echter, de resultaten nog meer levensveranderende dan het enorme gewichtsverlies die vaak voorafgaat body contouring chirurgie.