E2h

Hoe voor te bereiden voor een wortelkanaalbehandeling

Je vraagt iemand die je kent over het ondergaan van een wortelkanaalbehandeling en ze krijgen horror-getroffen, die brengt u naar het full-on paniek modus. Als medische hulpmiddelen moeten worden geloofd, heeft een wortelkanaalbehandeling gekregen deze onverdiende reputatie uit mensen die pijn ervaren voorafgaand aan de ontvangst, die slechts een wortelkanaalbehandeling kan oplossen. Ergo, het is volledig ongegrond, zodat u kunt nu waarschijnlijk ontspannen en een afspraak te maken met uw tandarts zo snel mogelijk.

Ondertussen is hier hoe voor te bereiden voor een wortelkanaalbehandeling.

Vraag uw tandarts als je een video bekijken over de manier waarop een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd. By the way, dit is uw recht als patiënt. Vraag uw tandarts om u te informeren over het door het geven u een video preview.

Hoe voor te bereiden voor een wortelkanaalbehandeling. Vraag uw tandarts als je een video bekijken over de manier waarop een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd.
Hoe voor te bereiden voor een wortelkanaalbehandeling. Vraag uw tandarts als je een video bekijken over de manier waarop een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd.

Ondergaan tand testen om te bepalen of u een wortelkanaalbehandeling. Uw tandarts zal een warm en koud test op de getroffen tand om te zien of een wortelkanaalbehandeling nodig is. Als de getroffen tand vertoont extreme gevoeligheid voor meer dan 30 seconden, zal een wortelkanaalbehandeling worden gepland.

Draag losse en comfortabele kleding. Uw bloeddruk kan nodig zijn om te worden gecontroleerd door de hele procedure die zal vereisen dat u de handen uit de hemdsmouwen. Afgezien van dit, moet je zo comfortabel als je kunt zittend / achterover in de stoel van de tandarts.

Draag geen dikke of zware make-up. Kom in de procedure zo natuurlijk mogelijk. Het is een afspraak bij de tandarts toch. De meeste tandheelkundige klinieken weg te geven een gratis make-up kits dus wacht tot de procedure wordt gedaan om op je gezicht.

Volg altijd de arts recepten. Voorafgaand aan en na de ingreep, zal u gevraagd worden om anti-inflammatoire, analgetische en anti-bacteriële medicatie in te nemen. Als u allergisch bent voor een van deze, neem het niet zonder doktersadvies. Vraag altijd om een recept.

Vermijd het nemen van aspirine. Absoluut geen aspirine voor u 10 dagen voor uw geplande wortelkanaalbehandeling. Aspirine verdunt je bloed waardoor je meer vatbaar voor hevige bloedingen.

Niet kauwen kauwgom op de getroffen tand. Dit zal verergeren de pijn en aan te moedigen abces op te bouwen.

Ondergaan tand testen om te bepalen of u een wortelkanaalbehandeling. Draag losse en comfortabele kleding.
Ondergaan tand testen om te bepalen of u een wortelkanaalbehandeling. Draag losse en comfortabele kleding.

Blijf bij een zachte voeding. Dit zal je voorbereiden op de procedure door het houden van de getroffen tand "rustte." Vermijd ook alles wat zoet en plakkerig.

Rook niet en drink geen alcohol 12 uur voor de wortelkanaalbehandeling. De nicotine en alcohol zorgt ervoor dat u intolerant of ongevoelig voor medicijnen of verdoving. In andere woorden, ze niet zo effectief als de tandarts moet de procedure zo comfortabel voor u mogelijk.

Zorg voor genoeg slaap. Gezien het feit dat dit een poliklinische procedure betekent niet dat je hoeft te komen ontbreekt slaap. Klik hier voor de gereglementeerde 8 uur of meer, zodat je lichaam klaar is voor de procedure. Trouwens, gebrek aan slaap verlaagt uw bloeddruk tot onaanvaardbare niveaus.

Naast het nemen van uw recept medicatie na de procedure, raadpleeg dan uw tandarts als u kunt gorgelen met warm zout en water te versnellen het genezingsproces. Zie? Het is niet zo slecht, toch?