E2h

Hoe voor te bereiden en te herstellen van cosmetische ooglidcorrectie

Cosmetische chirurgie wanneer gedaan door een gerenommeerde arts met zeer vaardige handen kan verbeteren van de manier waarop je kijkt, maar het is niet goedkoop. Schoonheid heeft een prijs en dat is de eerlijke waarheid. Het nadeel is dat er te veel mensen riskeren hun leven en ziet er door te gaan naar goedkope cosmetische chirurgie, zodat ze uiteindelijk met mislukte gaan werken met alleen maar puss gevulde infecties, zwelling en littekenvorming te laten zien. Om dit te voorkomen, zorg ervoor dat u bereid bent voor alles wat een cosmetische procedure ook zal gelden. Een voorbeeld zou cosmetische ooglidcorrecties of Blepharoplastie in de medische spraakgebruik zijn.

Hoe voor te bereiden en te herstellen van cosmetische ooglidcorrectie. Bepaal of u een kandidaat bent voor het door het controleren van uw oogleden.
Hoe voor te bereiden en te herstellen van cosmetische ooglidcorrectie. Bepaal of u een kandidaat bent voor het door het controleren van uw oogleden.

Hier is hoe.

 1. Bepaal of u een kandidaat bent voor het door het controleren van uw oogleden. Droopy en verslapping van de oogleden en wallen onder de ogen maken je geschikt voor een cosmetische ooglidcorrecties. Echter, als uw doel is om te corrigeren bewijs van uw etniciteit of ras, moet je schamen. De waarheid is cosmetische ooglid procedure kan dit niet voor u, tenzij u ondergaat complete gezichtsbehandeling reconstructie chirurgie.
 2. Zorg ervoor dat u fysiek en mentaal klaar voor is. Dit betekent dat je geen diabetes, hoge bloeddruk, hoge bloeddruk, en hartproblemen. Zelfs een bloeding probleem is een probleem voor u, zelfs met een poliklinische procedure zoals cosmetische ooglidcorrecties. Plan een complete work-up en uitvoerende check-up voordat u zich aanmeldt voor de ooglidcorrectie. Alleen met een schone factuur van de gezondheid kunt u doorgaan.
 3. Raadpleeg uw leeftijd. U komt in aanmerking voor cosmetische ooglidcorrecties als je uit 18 tot 35 jaar oud. Deze leeftijdsgroep is eigenlijk een vrijwaringsclausule voor de cosmetische chirurg met echte zorgen over leeftijd en gezondheid. Echter, als u ouder bent dan 35 jaar en hebben wallen onder de ogen of gelaagde oogleden die genetisch van aard, dan kunt u gaan voor een operatie, maar je moet een verklaring van afstand te ondertekenen, net als iedereen.
 4. Praat met uw oogarts. En hebben uw ogen gecontroleerd op het feit dat geschikt is voor de procedure. Uw orbs zijn kostbaar. krijgt een schone factuur van de gezondheid door middel van een oogheelkundige rapport voor presentatie aan uw plastisch chirurg.
 5. Bereid uw betaling. Cosmetische Ooglidcorrectie kosten in de buurt van 2240€ 0,00, maar het heeft geen betrekking op andere kosten, zoals anesthesie en miscellany. Echter, vele cosmetische centra hebben nu een financiering in de plaats, zodat u kunt betalen voor de procedure in termijnen. U kunt ook kijken naar uw zorgverzekering en tot in hoeverre het kan deze cosmetische procedure te dekken.
 6. Praat met uw chirurg en vraag om een video van de procedure. Is dit je eerste keer? Welnu, is het noodzakelijk voor u om uw cosmetische chirurg praten over de procedure. Als je echt dapper, kunt u een verzoek voor een video van zijn meest recente ooglid operaties. Vraag maar te beginnen met de voorbereidingen voor de operatie en de betrokken herstelperiode. Verwacht uw arts te vertellen dat u deze dingen:
 • Die je nodig hebt 10 dagen om te herstellen en te genezen voordat je kunt gaan werken, of studeren op zijn minst;
 • Dat het zal 6 maanden duren voor u om volledig te genezen;
 • Dat u zal worden ervaren zwelling, lichte pijn en ongemak;
 • Dat je zou kunnen ervaren wazig zicht en zal niet in staat zijn om uit te gaan in de zon;
 • Ten slotte zal er geen TV voor u terwijl u genezing.

Swell, is het niet?