E2h

Hoe voor te bereiden beenmergtransplantaties

De Bone Marrow is het lichaam het bloed fabriek

De Bone Marrow is het lichaam het bloed fabriek. Nieuwe bloedcellen worden gevormd uit de stamcellen die afkomstig zijn van deze bron, dus als er iets mis gaat zoals in het geval van leukemie of ernstige bloedarmoede, kan een persoon ernstig ziek. Sommige zelfs verliezen hun leven. Het is in die gevallen zeer belangrijk voor de patiënt te onderwerpen aan een Bone Marrow Transplant.

Hoe voor te bereiden beenmergtransplantaties. De Bone Marrow is het lichaam het bloed fabriek.
Hoe voor te bereiden beenmergtransplantaties. De Bone Marrow is het lichaam het bloed fabriek.

Als u in aanmerking komt voor een beenmergtransplantatie procedure, is hier hoe voor te bereiden.

1. Ontvang een huishouden in orde. Voordat u worden opgenomen in het ziekenhuis voor meer tests en voorafgaand aan de procedure, met je partner, praat met de leden van uw familie en beginnen te klusjes delegeren. Als u volwassen kinderen, mogen deze niet worden een probleem. Als uw kinderen nog erg jong zijn, moet u zowel uw set van ouders om hulp van, samen met buren, vrienden en familieleden te vragen. Een aantal van de taken die het delegeren nodig hebt zijn:

 • Boodschappen doen
 • Factuur betalingen
 • Het laten vallen van en het oppakken van jongere broers en zussen / kleinkinderen van school of het toezicht op de schoolbus
 • School vergaderingen
 • Huishoudelijke taken
 • Koken
Hoe voor te bereiden beenmergtransplantaties.
Hoe voor te bereiden beenmergtransplantaties.

2. Organiseer uw telefoonboek. Maak een lijst van belangrijke telefoonnummers die uw arts, het ziekenhuis, en uw verzekeringsagent zal omvatten. Ook het aantal mensen helpen van u uit terwijl u beperkt in het ziekenhuis. Laat dit aan de baas van uw huishouden en breng een kopie voor persoonlijk gebruik in het ziekenhuis.

3. Maak een schema van tijden u moet naar huis bellen. Dit zal in het voordeel van uw kinderen. Tweemaal daags moet genoeg zijn om hen gerust te stellen over de manier waarop je bent en hoe de dingen zijn in het ziekenhuis. Bespreek dit schema met iedereen in uw familie duidelijk te maken dat je zou iedereen naar huis wilt, wanneer u uw gesprekken.

4. Pak wat je nodig hebt om te brengen naar het ziekenhuis. Uw arts zal u helpen het opstellen van een lijst van wat je nodig hebt om mee te nemen. Sommige van deze benodigdheden zijn:

 • Kleding voor warm, nat, en koud weer.
 • Toiletartikelen
 • Handdoek en badjas
 • Onderkleding
 • Familiefoto's met inbegrip van uw huisdier
 • Telefoonkaarten voor bellen naar huis als bellen via uw mobiele telefoon zal duur zijn
 • Laptop zodat u kunt chatten of een webcam met familie en vrienden

5. Financieel Bereid jezelf. Medische verzekering kan alleen zo ver gaan. Als u en uw echtgenoot in dienst zijn, dan kunt u de hulp inroepen van de Mens van uw bedrijf Middelen voor werknemer handicap hulp die kan onderneming worden verstrekt of door middel van de sociale zekerheid. Wees niet vies van fondsenwervende evenementen namens u, als vrienden vragen of ze konden bezit zijn van een om fondsen te werven, kunnen zij contact opnemen met de experts voor dit doel:

 • Nationale Stichting voor de Transplantatie 1-800-489-3863
 • Nationale Transplantatie Assistance Fund 1-800-642-8399

Je vrienden kunnen ook contact opnemen met de plaatselijke restaurants en bars om te vragen of ze kunnen glazen potten te plaatsen voor een fonds drive.

6. Wees zeer waakzaam over uw medische zorg. Een beenmergtransplantatie is een kritische procedure en je misschien wel onder het mes al geruime tijd. Vraag uw arts uitgebreid over de procedure en doe mee aan uw zorg door vragen te stellen over alles wat met uw conditie. Ken uw rechten als patiënt contact opnemen met het Bureau van de patiënt Advocacy op 1-888-999-6743.

Het belangrijkste van alles, de Heer te zoeken als je door deze ervaring en communiceren met je spirituele familie, zodat u verzekerd bent in het gebed en de liefdevolle en emotionele steun die je nodig hebt.