E2h

Hoe te weten of u hyperlactation syndroom

Wanneer een van beide een baby of van plan om een baby en borstvoeding hebt, is het goed om te weten precies wat de goede en slechte kanten van borstvoeding zijn. Als een vrouw weet wat te verwachten in het geven van borstvoeding, kan een vrouw te minimaliseren haar kansen op het ervaren van problemen in het proces. Borstvoeding wordt vaak gezien een natuurlijke, gemakkelijke en goedkope manier om een baby, maar tegelijkertijd het begin altijd de uitdaging door aanpassing aan haar eigen lichaam aanmaak van moedermelk.

Een van de gemeenschappelijke voorwaarden een vrouw kan tegenkomen in en tijdens het geven van borstvoeding is een aandoening die bekend staat als hyperlactation syndroom.

Wat is hyperlactation syndroom?

Hoe te weten of u hyperlactation syndroom. Wat is hyperlactation syndroom?
Hoe te weten of u hyperlactation syndroom. Wat is hyperlactation syndroom?

Hyperlactation syndroom is een aandoening die vrouwen die borstvoeding geven beïnvloedt. De aandoening wordt veroorzaakt door overactieve melk producerende klieren. Elke vrouw gemiddeld op tussen de 100.000 en 300.000 melk producerende klieren. De wetenschappelijke overtuiging is dat vrouwen die door hyperlactation zijn vrouwen die lopen op ongeveer 200.000 tot 300.000 melk producerende klieren in de borst.

Hoe te vertellen als u hyperlactation?

Hyperlactation is een lichaamseigen probleem met over-producerende melk bij borstvoeding, en de meest voorkomende teken is wanneer een borst boven releases moedermelk tijdens het geven van borstvoeding. Baby's die worden weergegeven ernstige gas problemen, en zijn voortdurend spugen melk en het verliezen van melk, terwijl het geven van borstvoeding kan het eerste teken dat je zou kunnen hyperlactation syndroom zijn.

Hoe te vertellen als u hyperlactation? Hoe kan hyperlactation worden voorkomen?
Hoe te vertellen als u hyperlactation? Hoe kan hyperlactation worden voorkomen?

Een ander teken is door de borst activiteit wanneer u geen borstvoeding geeft. Enkele voorbeelden van de borst gedrag met hyperlactation syndroom zijn meer dan spuiten melk, lekkende melk meer dan normaal, wakker worden gedrenkt in de moedermelk, en geblokkeerde kanalen.

Er zijn ook extra bijwerkingen van hyperlactation syndroom, maar deze bijwerkingen vaak verschillende problemen en aandoeningen die kunnen worden veroorzaakt door hyperlactation. Sommige van deze symptomen zijn geblokkeerd kanalen, borst abces, het onvermogen om melk vrij te geven, en borsten voelen pijnlijk en vol.

De laatste manier om te identificeren is door verduidelijking van de oorzaken van hyperlactation syndroom en kijken of je valt onder een van deze categorieën. Enkele van de belangrijkste oorzaken zijn een slechte drainage technieken, slechte voeding schema's, niet volledig aftappen een borst voordat hij naar de volgende, en de laatste oorzaak zou zijn over-aftappen borsten.

Hoe kan hyperlactation worden voorkomen?

De effectiviteit van elke techniek om hyperlactation helpen varieert tussen mensen, dit is omdat hyperlactation kan worden veroorzaakt door veel verschillende problemen, waaronder gewoon overactieve klieren. Maar sommige van de tips om te helpen omgaan met hyperlactation totdat u een arts te raadplegen zijn op de borsten goed gedraineerd te houden tijdens de voedingen en na. Bijvoorbeeld als u borstvoeding geeft en u bent vergeten om een borst volledig leeglopen voordat de positionering van uw baby over naar de andere borst, moet u de moedermelk uit te werken op uw eigen na te overspoelen borsten te voorkomen.

Ook niet altijd onthouden om dan-release moedermelk. De hoeveelheid moedermelk u veranderingen in vraag met de vraag van de baby. Betekent dat als je een week lang volledig vrijgeven van melk uit je borsten om de twee uur, zal uw lichaam begint direct de productie van twee volle borsten melk om de twee uur, dus voorzichtigheid moeten worden genomen om te voorkomen dat meer dan het vullen van uw borsten.