E2h

Hoe te steunen prijzen te vergelijken

Het dragen van bretels is een beproeving die veel mensen proberen te voorkomen. Het is niet alleen vanwege de pijn geassocieerd met de werkelijke orthodontische apparaat. Meestal is het ook vanwege de hoge kosten. Daarom, veel mensen kampen met het hebben van verkeerd tanden en problematisch beten, alleen om te besparen op dollars, of in ieder geval om het ongemak van het hebben van om metaal te dragen in je mond omhoog van twee jaar te vermijden.

Hoe te steunen prijzen te vergelijken. Aard van de behandeling.
Hoe te steunen prijzen te vergelijken. Aard van de behandeling.

Het vergelijken van de prijzen van de beugels zal afhangen van de precieze orthodontische behandeling die u nodig hebt. Orthodontisten in rekening is afhankelijk van hoe moeilijk het zal zijn om de conditie van uw tanden te corrigeren. Afgezien van dit, zou je ook moeten weten als u verschillende betalingsopties, en hoeveel orthodontische behandeling kost u op de lange termijn. Hier zijn een paar vuistregels die u kunnen helpen de prijzen vergelijken van beugels en orthodontische behandelingen.

Materiaal. Braces worden traditioneel gemaakt met legeringen zoals staal. Onlangs hebben echter lichter en sterker stoffen ook populair, zoals titanium. Voor de betrokkenen en esthetiek, alternatieve materialen zoals keramiek en duidelijke beugels zijn ook beschikbaar. Deze minimaliseren de metallic look van de steunen, want ze zijn meestal transparant of in ieder geval dicht bij de natuurlijke kleur van de tanden. In het algemeen, stalen beugels zijn de baseline als het gaat kosten om. De kosten van beugels zal toenemen met de materiaalkosten. Titanium is meestal duurder dan staal. Voor duidelijke bretels, "Invisalign" en "Lingual" braces zijn duurder. Deze meestal om alternatieve "aligners" dat tanden rechtzetten. Lingual beugels Voorts worden aan de achterzijde van de tanden en niet voor.

Aard van de behandeling. De goedkoopste onder de orthodontische behandelingen is de eenvoudige samenbrengen van algemeen-gapped tanden. Dit zal niet tot een verdraaiing of extracties. Echter, hoe meer ingewikkelde procedure, hoe duurder het zal worden. Als u twisted tanden bijvoorbeeld, kunnen deze moeilijker te manipuleren. Jaw-gerelateerde problemen zoals crossbites en underbites misschien ook extra apparaten zoals houders, dus je zou moeten om de dop van meer geld.

Duur van de behandeling. Vaak, zouden aanvullende behandelingen en apparaten zoals houders verlengen de duur van uw orthodontische behandeling. Hoewel dit niet noodzakelijkerwijs dat de kosten van de beugels zelf, kunnen de adviseurs en aanvullende materialen en uitrusting bijdragen aan de toegenomen kosten.

Duur van de behandeling. Expertise van de orthodontist.
Duur van de behandeling. Expertise van de orthodontist.

Expertise van de orthodontist. Afgezien van de materialen, zou je ook de honoraria dat uw orthodontist zou moeten u in rekening te overwegen. Zoals verwacht, zou meer ervaren de orthodontisten waarschijnlijk betaalt u een hogere voor zijn diensten. Dit komt omdat orthodontisten moeten permanente opleiding op de nieuwe trends en doorbraken in hun vakgebied te ondergaan. Als u bereid bent om meer te betalen, dan kun je misschien in staat zijn om betere, effectievere of in ieder geval minder pijnlijk behandelingen.

Betaalschema's. De meeste orthodontisten zal je niet ronduit te laden voor de gehele behandeling. Sinds ik beugels zou overal kosten van 1500€ tot 7470€ of meer, orthodontie klinieken bieden meestal betalingsregelingen. Uw orthodontist zal een eenmalige bijdrage vragen meestal voor tests en materialen, en dan kun je hem betalen het saldo in termijnen bij elk bezoek voor aanpassingen. Dit maakt de behandeling lichter op de zak, en verzekert de orthodontist een gestage stroom van inkomsten. U kunt in staat zijn om een korting te krijgen, hoewel, als je kunt betalen in forfaitair bedrag.

De prijs van beugels hangt in het algemeen op het materiaal dat u wilt gebruiken voor uw apparatuur, de vaardigheid van de arts, en uw bedrijfstoeslagregeling. Terwijl de kostprijs is meestal aan de hoge kant in vergelijking met gewone tandheelkundige procedures, moet het goed zijn de moeite waard als het zal zijn voor de verbetering van uw glimlach.