E2h

Hoe te reinigen en witter gebit

Net als natuurlijke tanden

Net als natuurlijke tanden, kan kunstgebit ook verkleuren en gekleurd met de tijd. Er zijn vele redenen waarom kunstgebit worden gekleurd en vergeeld. De soorten eten en drinken dat een persoon eet en levensstijl keuzes, zoals roken kunnen allemaal bijdragen aan donker en gekleurd kunstgebitten. Als u wilt nicotine vlekken en koffie verkleuringen op uw kunstgebit te verwijderen zonder dat u uw kunstgebit te brengen aan de tandarts, hier is hoe.

Hoe te reinigen en witter gebit. Borstelen.
Hoe te reinigen en witter gebit. Borstelen.

Borstelen. Begin met het borstelen van uw tanden zoals u normaal wil. Het regelmatig poetsen zorgt ervoor dat de grote vuil en voedsel die kunnen worden geplakt op het gebit worden verwijderd. Dit is zeer belangrijk, vooral omdat een overvloed aan eten kunnen komen te zitten tussen de hoeken en gaten van de prothesen. In tegenstelling tot de natuurlijke tanden, echter, zal uw kunstgebit niet altijd geven u een heads-up - er kan vuil en etensresten vast in je tanden dat je niet merkt worden als gevolg van het plastic gevoel van de prothesen.

Soaking. Na het tandenpoetsen grondig, plaatst u de prothese in heet water. Laat het warme water door het kunstgebit looptijd van ten minste drie tot vijf minuten. Als er nog steeds sporen van vuil en roet in het kunstgebit, dan kunt u gebruik maken van de tandenborstel om het vuil en vuil te verwijderen. Daarna plaatst u het kunstgebit in een kleine kom gevuld met voldoende warm water om volledig onder te dompelen het mondstuk. Voeg tot vier lepels bleekmiddel in het hete water en laat de prothese in de oplossing gedurende ten minste vijf minuten. Als u nog niet schoongemaakt de prothesen in een lange tijd of als er hardnekkige vlekken in het kunstgebit, kunt u het kunstgebit in de oplossing te laten voor maximaal acht minuten.

Het spoelen. Daarna verwijdert u de prothese en plaats deze onder warm stromend water. Zorg ervoor dat u het kunstgebit goed naspoelen en dat de scheuren en alle kanten van de prothesen zijn vrij van resten van bleekmiddel. Na een paar minuten van het wassen en spoelen van de prothesen, moet u merken dat de geur van bleekwater volledig heeft het kunstgebit verlaten.

Net als natuurlijke tanden. Soaking.
Net als natuurlijke tanden. Soaking.

Borstelen. Zodra de prothese grondig verwijderd, kunt u deze weer het kunstgebit in je mond en vervolgens als gebruikelijk poetsen. De tweede borstelen zal frissen uw adem en je tandvlees. Voordat het kunstgebit in uw mond, ook voor zorgen dat u gorgelen en reinig uw tandvlees grondig, zodat de groei van bacteriën tussen de prothese en het tandvlees wordt voorkomen. U kunt reinigen uw tandvlees terwijl de prothese te weken in de bleekwater oplossing.

Scheduling. Zorg ervoor dat u de prothese schoon ten minste elke twee weken de tijd om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit blijft schoon en helder te plannen. Zorg er ook voor dat je je tanden poetst op een dagelijkse basis om de ophoping van vuil en puin te voorkomen dat de dag-tot-dag gebruik van uw kunstgebit.

Het krijgen van glanzend wit gebit, dat ziet er geweldig uit en die zijn gezond voor je mond en tandvlees vereist geen professionele schoonmaak. Met deze stappen, moet u in staat zijn om gemakkelijk onderhoud van uw gebit.