E2h

Hoe te Medicaid en Medicare voordelen te begrijpen

Medicaid-programma's zijn gemaakt om de ziektekostenverzekering federaal fonds voor personen met een laag inkomen of mensen die zijn uitgeschakeld. Er zijn verschillende soorten programma's beschikbaar voor verschillende staten, en het is uw verantwoordelijkheid om uit te vinden de verschillende eisen en voordelen voor het krijgen in een dergelijk programma. Medicaid zal meestal betrekking basisdiensten zoals in-patient en out-patient care, laboratoriumwerk, recepten, tandheelkundige en zwangerschap diensten, alsmede zorg voor verpleeghuizen. Je moet begrijpen wat uw voordelen zijn, zodat u weet wat u kunt verwachten van uw Medicaid of Medicare dekking.

  • Zoek uit welke groep u behoort. Er zijn verschillende groepen of categorieën die worden gedekt door Medicaid. Zoek uit of u in aanmerking komt voor dergelijke groepen. Het programma is meestal beschikbaar voor mensen met een laag inkomen individuen, als kinderen, hun voogd, zwangere vrouwen, ouderen en mensen die gehandicapt zijn. Texas stelt dat kinderen onder de 18 jaar, die bij hun ouders wonen, komen in aanmerking voor een Medicaid-programma. In Florida, moet je onder de 19. Natuurlijk moet je een Amerikaanse burger om te kunnen deze voordelen te ontvangen.
  • Herziet de financiële eisen. Sinds Medicaid ondersteunt een laag inkomen individuen, bepaalde kwalificaties moeten worden ingesteld om te kunnen in aanmerking komen voor het programma. Het zal verschillen van verschillende toestanden. De meeste staten ondersteunt mensen met inkomen van 133% onder het niveau van de armoede. Meer dan dit, moet een individu ook niet hoger zijn dan 1500€ in telbare activa. Deze activa omvatten niet de primaire voertuig, de woning en een aantal persoonlijke bezittingen.
  • Zoek uit of je co-betaling. Sommige HMO pakketten kan verlangen dat u een eigen bijdrage betalen. Hoewel niet een te grote hoeveelheid, is het nog steeds belangrijk dat u bepalen of je nodig hebt om deze vergoeding te betalen, zodra u in aanmerking voor de Medicaid dekking. Controleer om te zien of je staat biedt mogelijkheden om uw dekking aanpassen van de manier waarop u het wilt.
  • Maak je geen zorgen als je medisch behoeftigen. Zelfs als u regelmatig een grote hoeveelheid medische rekeningen, kunt u nog steeds in aanmerking komen voor Medicaid dekking. Als u een hoge maandelijkse medische rekeningen, maar uw inkomen of vermogen boven de vereiste limieten, kan je nog steeds dekking, op voorwaarde dat u "aandeel in de kosten", wat betekent dat Medicaid zal betalen voor een deel van de medische kosten om u te helpen hebben .
  • Bel het lokale medicaid kantoor. Om zeker te zijn van de voordelen en voorwaarden voor subsidiëring, contact op te nemen met uw plaatselijke Medicaid of Medicare kantoor. Aangezien er verschillende eisen per lidstaat, is het het beste om het kantoor te contacteren en de informatie die u nodig hebt. U kunt vragen om contactgegevens van de gezondheid van uw staat en maatschappelijke dienstverlening afdeling als u niet beschikt over enig idee op Medicaid's nummers.

Hoe te medicaid en medicare voordelen te begrijpen. Zoek uit welke groep u behoort.
Hoe te medicaid en medicare voordelen te begrijpen. Zoek uit welke groep u behoort.

Zo ijverig in het onderzoeken over uw Medicaid en Medicare voordelen die u zult weten wat te verwachten. Het is het beste om te worden geïnformeerd over deze overheid gefinancierde programma's, zodat u optimaal kunt genieten van te maken. Natuurlijk zou het beter zijn als je blijft jezelf gezond te allen tijde, zodat u niet eens nodig om het gebruik van de Medicaid of Medicare dekking te maken.