E2h

Hoe te herstellen van cataract oogchirurgie

Goodbye wazig zien en hallo tegen 20/20 vision-dat is hoe magisch een cataract oogchirurgie kan zijn. Het maakt de wereld kleurrijke weer, letterlijk. Betekent dit dat u kunt al uw gebruikelijke activiteiten te doen, lees de boeken die je gemist lezen, of kijken voor vallende sterren? Het goede nieuws is, kunt u alles doen wat u gemist gedaan sinds je hebt de cataract. Maar het slechte nieuws is, zal het niet zo snel als goed zijn na de operatie.

Zorg voor ogen die een operatie hebben ondergaan is niet zo eenvoudig als het geven van een goede rust. Er zijn medicijnen te nemen, oogdruppels toe te passen, en ton van de dingen te vermijden. Het herstel kan zo snel als een maand of kan zijn zolang enkele maanden.

Dit is echt een geval tot geval omdat men het herstel van cataract oogchirurgie hangt af van een heleboel dingen, zoals uw vastberadenheid, de chirurg vaardigheden, de aard van de incisie, en uw huidige gezondheidstoestand. Mensen met diabetes moeten langer wachten staat en ingewikkelder herstel. Als je had kleine incisie type van chirurgie, dan kunt u terug naar uw gebruikelijke routine meteen in tegenstelling tot degenen die grote incisies.

Hoe te herstellen van cataract oogchirurgie. Gemeenschappelijke herstel tips.
Hoe te herstellen van cataract oogchirurgie. Gemeenschappelijke herstel tips.

Wat te verwachten

Praat met uw arts, vraag patiënten die zijn onderworpen aan dezelfde operatie, of lees een groot aantal materialen. Je moet weten wat er gebeurt met je ogen en wat gaat u voor de komende weken doen na de operatie.

Mogelijk moet u de chirurg te bezoeken op de dag na de operatie

Mogelijk moet u de chirurg te bezoeken op de dag na de operatie. De arts moet controleren de oogaandoening om te zien of meer procedures of meer medicijnen moeten worden gedaan of genomen. Het is het beste dat je alles wat je moet weten, want je kunt niet verwachten dat artsen te vertellen elk belangrijk detail vragen.

Ook zullen de meeste mensen moeten hun ogen rusten voor twee dagen tot een week, zodat de wond zal genezen. Gebruik van oogdruppels kunnen worden geadviseerd ook, maar niet in alle gevallen. Nogmaals, de beste ding om te doen om te herstellen van de operatie is het volgen van uw arts adviezen.

Gemeenschappelijke Herstel Tips

Mogelijk moet u de chirurg te bezoeken op de dag na de operatie. Nooit vergelijk uw herstel naar andere patiënten.
Mogelijk moet u de chirurg te bezoeken op de dag na de operatie. Nooit vergelijk uw herstel naar andere patiënten.

De onderstaande tips zijn niet van toepassing voor iedereen. Dit zijn slechts algemene herstel gidsen:

  • Nooit vergelijk uw herstel naar andere patiënten. Elke patiënt en elke operatie anders. Dus, zal het niet zeer nuttig zijn als u uw herstel te vergelijken met andere mensen. Gewoon vasthouden aan uw zorgen en uw eigen herstel.
  • Bescherm uw ogen en een paar dagen na de operatie. Wonden veroorzaakt door de cataract oogchirurgie moeten eerst worden genezen voor je ogen kan normaal worden gebruikt. Het is erg belangrijk om uw ogen te beschermen tegen iets dat zou kunnen tegen het lijf lopen het leuk vinden het dragen van kleding, uw huisdier, of mensen om je heen. Draag een paar beschermende brillen gewoon om zeker niets of niemand kan je ogen pijn tijdens deze delicate fase te maken. Draag bescherming, zelfs terwijl u slaapt.
  • Forceer je ogen. Dat betekent geen kijken van tv, geen lezen, of geen gedwongen gebruik van uw ogen tot ze volledig hersteld.
  • Laat geen zware gewichten heffen omdat dit zal alleen onder druk van de ogen. De hechtingen kan net zo goed worden beïnvloed.

Nogmaals

Nogmaals, de bovenstaande tips zijn slechts algemene richtlijnen over hoe u kunt herstellen van cataract oogchirurgie. Uw arts weet meer en weet het beste voor uw unieke aandoening. Het beste is om zijn instructies en stok volgen naar zijn adviezen.