E2h

Hoe te hartaanval symptomen diagnose

Naarmate we ouder worden

Naarmate we ouder worden, is het belangrijk om de waarschuwingssignalen en symptomen van hart-aanvallen te leren kennen. Hartaanvallen kan toeslaan mannen en vrouwen van elke leeftijd. Hoewel bijna de helft van de dodelijke hartaanvallen voorkomen bij vrouwen, mannen lopen meer risico op een hartaanval. Als u denkt dat u een hartaanval had, onmiddellijk een arts raadplegen.

 1. Pijn op de borst is de gemeenschappelijke symptoom van een hartaanval bij zowel mannen als vrouwen. Het ongemak kan komen en gaan, of het kan blijven hangen. Aangezien de meeste hartaanvallen zal over het algemeen beginnen langzaam en mild, kunt u geneigd zijn om de pijn als niets ernstigs te ontslaan. Echter, je moet rekening houden met enige pijn in je borst.
  Hoe te hartaanval symptomen diagnose. U dient zich ervan bewust dat stille hartaanvallen goed voor maximaal een kwart van alle hartaanvallen.
  Hoe te hartaanval symptomen diagnose. U dient zich ervan bewust dat stille hartaanvallen goed voor maximaal een kwart van alle hartaanvallen.

  Veel hartaanval patiënten melden dat de pijn voelt als iemand knijpen hun borst, of dat ze hebben zeer oncomfortabele druk - bijna als een gewicht werd geplaatst op hun borst. Andere mensen melden dat ze wisten dat ze een hartaanval, omdat de pijn was heel intens.

 2. Als u een hartaanval, kunt u ongemak of pijn in andere delen van je lichaam. De pijn is meestal in het bovenlichaam en kan centrum rond de nek, kaak, armen, rug of zelfs de maag.
 3. Misselijkheid, duizeligheid en uit te breken in een koud zweet zijn ook gemeenschappelijke symptomen van een hartaanval bij vrouwen. Vrouwen lijken ook misselijkheid / braken en kortademigheid ervaren meer dan mannen in de loop van een hartaanval.
 4. U dient zich ervan bewust dat stille hartaanvallen goed voor maximaal een kwart van alle hartaanvallen. Silent aanvallen optreden zonder symptomen en komen vaker voor bij vrouwen, vooral die met diabetes. De enige manier om te weten dat u een stille hartaanval hebben geleden is door middel van een elektrocardiogram.
 5. Als u denkt dat u een hartaanval (of als u zich in de aanwezigheid van iemand die een hartaanval) met je moet onmiddellijk contact op 9-1-1. Niet volhouden dat je jezelf rijden naar het ziekenhuis, of dat iemand anders rijdt u naar het ziekenhuis, tenzij je in een afgelegen gebied waar Emergency Medical Services u niet kunnen bereiken. Wat als u flauwvalt of hartstilstand lijden tijdens uw reis? Als u belt 9-1-1, kan medisch personeel initiëren behandeling tijdens het pendelen.

  Aan een kant nota, als je aankomt per ambulance, ontvangt u een snellere behandeling in het ziekenhuis dan wanneer je aankomt met persoonlijk vervoer. Elk moment je hart spreekt een voldoende toevoer van bloed schadelijk is.

  Naarmate we ouder worden. Als u denkt dat u een hartaanval (of als u zich in de aanwezigheid van iemand die een hartaanval) met je moet onmiddellijk contact op 9-1-1.
  Naarmate we ouder worden. Als u denkt dat u een hartaanval (of als u zich in de aanwezigheid van iemand die een hartaanval) met je moet onmiddellijk contact op 9-1-1.
 6. Bij uw aankomst in het ziekenhuis, krijgt u een lichamelijk onderzoek en aangesloten op een elektrocardiogram. U zult ook bloed hebben getrokken voor de noodzakelijke diagnostische werk. Deze procedures zullen helpen om een hartaanval te diagnosticeren.
 7. U moet weten dat meer dan 85 procent van de personen jonger dan 65 jaar die hartaanvallen te herstellen en in staat zijn om terug te keren naar hun gebruikelijke levensstijl, als spoedeisende hulp is snel genoeg gegeven. Gelieve niet negeren hartaanval symptomen, hoe mild ze ook zijn op dit moment. Vergeet wat je ziet in de films, niet alle hartaanvallen zijn zo groot dat de persoon zijn borst grijpt en de grond raakt. Sommige hartaanvallen zijn zeer mild. Echter, indien onbehandeld kunnen blijven en groeien meer ernstige in de tijd.