E2h

Hoe stress incontinentie bij vrouwen

Stress-incontinentie wordt gezegd dat het gebrek aan controle over uw blaas na de invoering van druk of stress in de buik, waardoor het lekken van wat urine zijn. Dit is ook duidelijk wanneer je niest, hoest en tillen van zware voorwerpen of iets dat plotselinge beweging nodig heeft.

Hoe stress incontinentie bij vrouwen. Identificeer de wortel probleem.
Hoe stress incontinentie bij vrouwen. Identificeer de wortel probleem.

Meestal treft meer vrouwen in vergelijking met de mannen, kortere afstand van de urine te stromen vanuit. Dus om verdere verlegenheid hier voorkomen zijn een aantal manieren om stress-incontinentie te behandelen.

  • Identificeer de wortel probleem. Probeer de fysieke oorzaak van uw stress-incontinentie te leren kennen en uit te sorteren elk probleem. Raadpleeg een arts om te controleren of u urineweginfectie of zelfs u zwanger bent. Zwangerschap heeft de neiging om onder druk te zetten om uw blaas die plotseling vrijkomend van urine. Infectie aan de andere kant kan leiden tot zwelling en irritatie van de blaas.
  • Rustig aan. Verlaag uw tempo en probeer vertragen uw fysieke beweging. Wees extra voorzichtig bij het optillen van voorwerpen, oefenen en zelfs bij hoesten of niezen.
  • Fluid controle. Probeer uw vochtinname lager beheren houdend met de capaciteit van uw blaas. Vergeet niet om regelmatig naar het toilet en nooit tegenhouden uw urine. Tegenhouden kan bouwen die extra druk die uw stress-incontinentie kan verergeren.
  • Stress release. Soothe jezelf, ontspannen en kalmeren. Gebruik diepe ademhalingsoefeningen om angst te verminderen en het niveau van de irritatie te minimaliseren. Avert uw aandacht op de positieve dingen en hebben een minder stressvolle omgeving. Deze psychologische interventie onder controle te houden van de ontsteking veroorzaakt door stress-incontinentie.
  • Dieet regime. Cranberry sap is een aanrader voor stress-incontinentie. Zijn primaire inhoud draagt bij aan de blaas-toning effecten die druk in het te verlagen. Het kan ook helpen bij het verwijderen van de bacteriën die infecties van de urinewegen veroorzaken. Op deze manier niet alleen het voorkomt stress-incontinentie het houdt ook uw blaas gezond. Je moet ook onthouden van het nemen van cafeïnehoudende dranken zoals koffie en thee, ze worden beschouwd als een sterk diureticum dat plassen stimuleert. Diuretica hebben de neiging om de druk op de blaas toe te voegen en kan ook verhogen je angstniveau dus het is best om ze te vermijden. Op deze manier kunt u ongewenste lekken van urine die wordt veroorzaakt door stress-incontinentie te voorkomen.
  • Uit te oefenen. Hoewel niet de lichamelijke oefening, hebben uw blaas spieren van de Kegel's oefening te doen. Het is gedaan om je toon te helpen en op te bouwen uw blaas en vaginale spieren een betere controle over het plassen hebben. Kegel's oefening zou kunnen eenvoudig worden bereikt door het knijpen van de billen druk uit te oefenen op uw spieren muren en het tellen tot 10 voordat u hem loslaat. Dit kan worden herhaald zonder dat iemand het merkt je het meerdere malen per dag. Stel je voor dat dat je uit te werken met het oog op stress-incontinentie te verlichten.

Nu kun je zeggen dat je een betere controle van de situatie te krijgen en nooit te schamen stress-incontinentie. U kunt verzeker jezelf dat je droog zijn, zelfs in het ergste geval scenario's. Vergeet niet in paniek te raken en componeren jezelf als je de volgende suggesties op een rijtje.