E2h

Hoe solliciteren voor Medicare deel B plan van

Medicare Part A zal helpen u betaalt voor uw ziekenhuis kosten, terwijl Medicare deel B is degene die u zullen helpen betalen van uw arts en andere medische kosten. Je moet aan te brengen met de Social Security Administration, zelfs als u nog werkt, zodat je kunt krijgen gedekt en ontvangt een uitkering van uw sociale zekerheid pensioen.

U wordt automatisch geregistreerd in Medicare plan B als u lid bent van de sociale zekerheid. De meeste mensen zijn niet gekwalificeerd voor Medicare Part B voordat ze 65 jaar oud of ze nu werken of niet, want deze mensen zijn niet geregistreerd in de Social Security Administration. U moet maandelijkse premies te betalen als u zich wilt aanmelden voor Medicare deel B plan. Hieronder vindt u instructies en tips over het aanvragen van Medicare Part B plan.

  • Bepaal uw Medicare Part A kwalificaties. Als u jonger bent dan 65 jaar oud en gekwalificeerd te krijgen ten minste twee jaar van sociale zekerheidsuitkeringen, dan bent u gekwalificeerd om Medicare Part A. Ook krijgen, bent u gekwalificeerd als u jonger bent dan 65 jaar oud, maar is uitgeschakeld of lijden aan ziekten als Lou Gehrig's of nierfalen.
  • Bepalen of uw hoofdinschrijving periode voorbij is. Je hebt een zes maanden-venster voor uw inschrijving voor Medicare Plan B. Het begint op het moment dat u zijn geworden gekwalificeerd om toe te passen voor Medicare deel A. Start uw aanvraag proces met behulp van de Social Security Administration's website als uw primaire inschrijvingsperiode is nog niet voorbij.
  • Bepaal de komende algemene termijn inschrijving als u hebt gemist de primaire intekenperiode. Het gebeurt meestal tijdens de eerste van het jaar kwartaal, maar er is een niet-rechtstreekse uitzending tot 1 juli. De premies van uw Medicare deel B, kan oplopen tot 10% per jaar als u uw Medicare deel B inschrijving vertragen na de primaire intekenperiode. Overweeg een aanvraag via Direct Deposit programma. Het kan uw storting helpen uw Medicare voordelen die, rechtstreeks via uw bankrekening.
  • Solliciteer online voor uw Medicare Part B. Vul-up van de vragenlijst en je krijgt document notificaties op die je nodig hebt om te bieden. Het is makkelijker om online te solliciteren. Vraag iemand om u te helpen toe te passen via het internet.
  • Verzamel uw sofi-kaart, geboorteakte, 1099 of W-2 vormen, naturalisatie documenten, en andere noodzakelijke documenten. Breng de gevraagde documenten aan een Social Security kantoor, zodat u kunt uw aanvraag te voltooien.

Medicare Part B dekt 80% van uw redelijke bedekt vergoedingen

Medicare Part B dekt 80% van uw redelijke bedekt vergoedingen. U moet de resterende 20% en eventuele extra kosten te betalen voor de gedekte items die de kosten die Medicare beschrijft als redelijk overtreffen. Dit bedrag is minder in vergelijking met de kosten die u betaalt door artsen. De redelijke overdekte kosten van Medicare Plan B zijn arts-diensten, ambulante zorg, beroeps-of fysiotherapeut en andere thuiszorg.

Hoe solliciteren voor medicare deel B plan van. Bepaal uw medicare part A kwalificaties.
Hoe solliciteren voor medicare deel B plan van. Bepaal uw medicare part A kwalificaties.

Als u niet een Europa van de burger, contact opnemen met een Social Security Administration kantoor, zodat u kunt leren als je kan worden gekwalificeerd. Vraag uw Medicare plan B zo spoedig mogelijk, en controleer of moedig uw familie en vrienden om ook van toepassing.