E2h

Hoe om te zorgen voor ernstige luieruitslag

Baby's zijn gevoelig voor luieruitslag

Baby's zijn gevoelig voor luieruitslag. Door hun zachte en gevoelige huid, ze zijn waarschijnlijk huiduitslag krijgen bij het gebruik van luiers. Kortom, luier uitslag verschijnen wanneer de huid geïrriteerd is.

Irritatie wordt veroorzaakt door twee factoren

Hoe om te zorgen voor ernstige luieruitslag. Klik hier voor de juiste spullen.
Hoe om te zorgen voor ernstige luieruitslag. Klik hier voor de juiste spullen.

Irritatie wordt veroorzaakt door twee factoren. De primaire oorzaak van huidirritatie is langdurig contact van natte huid met kleding of luier. Dit gebeurt meestal wanneer baby's blijven liggen in natte luiers of kleding. De nattigheid reageert met de huid zoals het is ingewreven met de luier. Het wordt roodachtig en uiteindelijk raakt geïrriteerd. Eenmaal geïrriteerd, huiduitslag verschijnen en zal schaafwonden als de huid wordt voortdurend geschuurd. Een andere oorzaak is de blootstelling aan chemische stoffen. Sommige chemische stoffen gevonden in luiers, babydoekjes, lotions of sprays schadelijk kan zijn voor baby's. Dit kan zeer pijnlijk zijn vooral als de uitslag geïnfecteerd raakt met schadelijke stoffen.

Gelukkig zijn ernstige huiduitslag gemakkelijk vermeden en behandeld. Volg de onderstaande tips over hoe om te zorgen voor ernstige luieruitslag.

Keeping it droog. Voorkom uitslag of verdere irritatie door het houden van de baby's huid droog. Controleer altijd de luier voor nattigheid. Doe dit minstens elk uur. Vervang de natte luier met een schone en droge.

Als een baby plast zijn luier

Als een baby plast zijn luier, het eerste ding om te doen is om de baby te leggen over een aankleedkussen. Dan trekt deze vervolgens natte luier te morsen urine of kak te voorkomen. Vouw of wikkel de vuile luier. Leg het opzij om later te worden gegooid.

Spoel de baby genitale en anale gebied door het gebruik van warm water. Gebruik bol spuit een kleine hoeveelheid water spuiten. Veeg het gebied met katoen of doek om het gebied schoon te maken. Gebruik geen doekjes. Droog de baby door middel van een frisse en droge doek. Installeer een nieuwe luier na.

Klik hier voor de juiste spullen. Kennis te nemen van de baby verzorgingsproducten worden gebruikt. Op dit moment een van het veroorzaakt geen huiduitslag of irritatie aan de baby, stop dan onmiddellijk. Gebruik alleen producten die de baby is comfortabel met.

Baby's zijn gevoelig voor luieruitslag. Neem contact op met een kinderarts.
Baby's zijn gevoelig voor luieruitslag. Neem contact op met een kinderarts.

Neem contact op met een kinderarts. De eenvoudigste manier om te genezen of te zorgen voor een ernstige luieruitslag is te raadplegen een kinderarts. Laat de baby onderzocht door de specialist. Vraag de dokter voor andere tips en medicatie.

Gebruik natte doek in plaats van doekjes. Een van de belangrijkste tips is vervangen natte of droge doek voor babydoekjes. De meeste babydoekjes bevatten stoffen die irriterend kunnen zijn voor de huid van de baby. Hoewel dit niet altijd het geval, er zeker van zijn dat het niet schadelijk is voor de baby voordat u producten regelmatig.

Met zalven. Gebruik nooit zalven zonder raadpleging van een kinderarts. Medicatie voor baby's en volwassenen zijn zeer verschillend en kunnen niet onderling uitwisselbaar zijn zonder advies van een arts. Gebruik alleen de precies dit product. Accepteer geen vervangers.

Ga kaal. Houd de baby kale van tijd tot tijd

Ga kaal. Houd de baby kale van tijd tot tijd. Laat baby om tijd zonder luier of kleding door te brengen te laten de uitslag te drogen. Dit is ook een goede preventieve maatregel.

Zuigelingen meestal last van luier uitslag ten minste een keer in de kinderschoenen. Wees niet ongerust. Het behandelen en voorkomen worden meestal. Wees slim en denk aan de tips over hoe om te zorgen voor een ernstige luieruitslag.