E2h

Hoe om te winkelen voor luiers voor volwassenen

Luiers zijn niet alleen voor het gebruik van een baby of een kind

Luiers zijn niet alleen voor het gebruik van een baby of een kind. Er zijn zo veel merken die tegemoet te komen aan incontinentieproducten voor volwassenen, zoals Prevail, Attends, Serenity en Depend. Deze worden op grote schaal online beschikbaar, hoewel het nog steeds aanbevolen dat ze voor het eerst worden gekocht in kleine hoeveelheden, zodat de pasvorm en comfort kunnen worden uitgeprobeerd op de eerste. Sommige online sites kunt u gratis monsters (hoewel meer in het algemeen moet je een minimum bedrag te betalen) aan te vragen, zodat u kunt hun product te testen. De sleutel tot het kopen van luiers voor volwassenen is simpel: Het moet effectief en comfortabel ook. In feite, hoe eenvoudiger de luier is, hoe beter het is over het algemeen, want niemand wil dat de extra dikte die een volwassene luier met te veel functies biedt.

Als u of iemand die je liefde moet volwassen luiers te kopen, is hier hoe u ervoor zorgen dat u de aankoop van de beste voor u:

Hoe om te winkelen voor luiers voor volwassenen. Luiers zijn niet alleen voor het gebruik van een baby of een kind.
Hoe om te winkelen voor luiers voor volwassenen. Luiers zijn niet alleen voor het gebruik van een baby of een kind.
 1. Uw opties - Er zijn veel verschillende soorten van incontinentieproducten voor volwassenen die je zou kunnen profiteren van: Sommige van deze zijn pads, bewakers en voeringen, beschermende ondergoed (ook bekend als volwassen luier en slips), en wegwerp onderleggers.
  • Pads hebben afmetingen die het een perfecte pasvorm in een typische ondergoed: over het algemeen ongeveer 8-12 cm lang en 3-4 cm breed. Ze zijn vergelijkbaar met maandverband voor vrouwen, en ze zijn geweldig voor kleine urine-incontinentie.
  • Bewakers en liners zijn voor mannen, omdat ze zijn ontworpen om comfortabel plaats aan de mannelijke anatomie. Zij zijn langer dan de bovengenoemde pads. Deze bewakers en liners fungeren als stand-alone, of ze kunnen worden ingebracht in beschermende ondergoed.
  • Beschermende ondergoed, ook wel bekend als luiers voor volwassenen en slips, zijn ontworpen om meer en langduriger bescherming dan bewakers, liners en pads geven. Ze zijn ook ontworpen met comfort in het achterhoofd, dus zelfs bij de maximale bescherming die zij bieden, zijn ze gebouwd om te worden nauwelijks merkbaar op alle.
  • Wegwerp onderleggers zijn pads die kan worden geschoven op je stoel, op een beschamende lekken te voorkomen. Dit is vooral handig als uw werk vereist dat u om te zitten op een plek voor lange periodes op een moment.
 2. De normen - Ken de standaard functies die u kunt verwachten van wegwerp incontinentiemateriaal. Sommige van deze zijn absorberende kern en vleugels, stretch taille band, een vochtigheidsindicator, beenmanchetten (voor bescherming tegen lekkage), en de maximale kern bescherming door de extra polymeer gelegen in het midden pad gebied. Deze volwassen incontinentie pads zijn meestal in staat om bescherming tegen vier tot zes uur te bieden, met een aantal stijlen gemaakt voor overnachting bescherming (zoals de Tranquility All-Through-The-Night beschermende ondergoed lijn).
 3. Waar te koop - Veel supermarkten bieden verschillende lijnen en stijlen van volwassen luiers, maar als je eenmaal hebt bepaald de specifieke degenen die werken voor u, kunt u ervoor kiezen om te bestellen in bulk online. Sommige websites die u zou kunnen proberen zijn diapersites.com (met pagina's voor coupons terugbetaling).

Met al deze producten die zich specifiek richten op volwassen incontinentie, zou het niet aan te bevelen dat de baby care producten (zoals Pampers) worden gebruikt. Immers, baby's en volwassenen hebben sterk verschillende luiers nodig heeft. Dus als u of een geliefde zijn nog steeds lastig katoenen luiers gebruikt, probeer te komen hoe effectief deze luiers voor volwassenen zijn en worden bevrijd van het ongemak en onbehagen veroorzaakt door volwassen incontinentie. Veel succes!