E2h

Hoe om te weten of u in aanmerking voor LASIK

LASIK oogchirurgie is een geweldige optie voor veel mensen die last hebben van slecht zicht. Het woord "LASIK" staat voor L aser-A ssisted In S itu K eratomileusis, een procedure om bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren. Maar niet iedereen is een goede kandidaat voor LASIK.

 1. Leeftijd. Als u jonger bent dan de leeftijd van achttien, bent u niet in aanmerking voor LASIK.
 2. Geschiedenis van de visie correctie. Recente geschiedenis is meer de zorg als het gaat om LASIK. Risico op complicaties stijgt als je in een periode van wat bekend staat als "refractieve instabiliteit." In essentie betekent dit dat uw visie mogelijk is aan het veranderen, omdat het zeer onlangs gewijzigd. Als je zijn gezien door een oogarts in het afgelopen jaar, en de voorgeschreven nieuwe corrigerende brillen, dan bent u niet een goede kandidaat voor LASIK. Vision is vaak in beweging voor jonge twintigers en zwangere en zogende vrouwen.
 3. De rest van uw medische geschiedenis. Bij de beslissing als LASIK is voor u, overweeg dan de rest van je medische geschiedenis ook. Bent u diabetespatiënt? Heeft u een virus zoals HIV, dat het immuunsysteem, of een auto-immuunziekte zoals reumatoïde artritis compromitteert? Ziekten zoals deze kunnen ernstig belemmeren het herstelproces na LASIK chirurgie. U bent niet beschouwd als een goede kandidaat voor LASIK als u worden geconfronteerd met deze voorwaarden.
  Hoe om te weten of u in aanmerking voor LASIK. Geschiedenis van de visie correctie.
  Hoe om te weten of u in aanmerking voor LASIK. Geschiedenis van de visie correctie.

  Het gebruik van bepaalde medicijnen - zoals steroïden, bijvoorbeeld - kan het herstel bemoeilijken van LASIK ook, waardoor het risico dat uw visuele resultaat niet goed zal zijn.

 4. Beroep. De LASIK chirurgie je wilt kan worden verboden in een gebied van de werkgelegenheid. Praat met uw werkgever om ervoor te zorgen dat uw carrière zal niet lijden als u ervoor kiest LASIK.
 5. Hobby's. Speel je een sport of zich bezighouden met activiteiten waar je ogen en gezicht zou kunnen lijden impact? Als contact sporten zijn uw passie, kunt u niet een goede pasvorm voor LASIK. Rugby spelers, boksers, worstelaars en alle anderen die gemakkelijk kunnen vaak worden geraakt in het gezicht moet vermijden LASIK.
 6. Financiële vooruitzichten. Bent u in staat om de procedure veroorloven? De prijs van LASIK is gedaald, maar deze vraag is net zo geldig als het ooit was. Er is een goede kans dat uw ziektekostenverzekering niet de procedure te dekken.
 7. State of mind. Bent u bereid om een risico te nemen in de hoop dat uw visie zal verbeteren? Soms LASIK wordt verguisd als een ultra-riskante procedure, maar het feit is dat alle operaties risico draagt. Alvorens te kiezen voor een chirurgische ingreep te ondergaan, moet u in staat zijn om het risico te accepteren.

Praat met uw arts over uw wens om LASIK te beschouwen als een middel om beter zicht te bereiken. Samen kunt u een LASIK chirurg te vinden , verken de risico's en bepalen of u een goede kandidaat voor LASIK.