E2h

Hoe om te stoppen met slijpen je tanden

Tandenknarsen kan een vervelende en destructieve gewoonte

Tandenknarsen kan een vervelende en destructieve gewoonte zijn, vooral wanneer je het doet heel vaak. Deze gewone tandenknarsen heet bruxisme. Af en toe tandenknarsen is meestal niet schadelijk helemaal niet, maar indien het wordt gedaan op een regelmatige basis, zou kunnen leiden tot het breken of loskomen van de tanden, of erger nog, het verlies van tanden. In ernstige gevallen van tandenknarsen, kan kunstgebit of een wortelkanaalbehandeling nodig zijn om Vervang beschadigde of versleten tanden. Bruxisme kan ook invloed hebben op de kaak en leiden tot gehoorverlies en veranderingen in uw gezicht structuur. Studies tonen aan dat mogelijke oorzaken van tandenknarsen stress, een abnormale beet of zelfs scheve tanden te nemen.

Het is soms moeilijk om bruxisme te identificeren bij volwassenen zonder diagnose van een arts, omdat mensen zouden denken dat dit een normale uitbreken. Vaak zijn de familieleden zijn degenen aan deze voorwaarde te ontdekken, omdat de patiënt niet op de hoogte dat hij of zij wordt tandenknarsen 's nachts. In het geval dat de patiënt woont alleen, de symptomen van tandenknarsen zijn een doffe, constante hoofdpijn en een zere kaak. Als deze symptomen aanwezig zijn, raadpleeg dan uw tandarts, zodat hij of zij kan onderzoeken of het gebit en bepalen of de tekenen van tandenknarsen zijn er.

Hoe om te stoppen met slijpen je tanden. Kies wat je in je mond.
Hoe om te stoppen met slijpen je tanden. Kies wat je in je mond.

Als u wilt stoppen met tandenknarsen zonder dure medische procedures, ik raad je sterk aan een bezoek Cureforbruxism.com.

Hier zijn enkele nuttige tips om te proberen en te stoppen de tanden slijpen.

  1. Kies wat je in je mond. Probeer weg te blijven van cafeïne (te vinden in stoffen zoals cola, koffie en chocolade) en alcoholische dranken. Studies tonen aan dat verhoogde inname van deze items versterkt tandenknarsen. In plaats daarvan, veel water drinken te rehydrateren. Uitdroging aangetoond andere oorzaak van bruxisme, vooral bij kinderen.
  2. Relax! Tandenknarsen is gekoppeld aan stress en angst. Probeer te ontspannen voor je gaat slapen. Op deze manier wil het en misschien zelfs stoppen met je tanden slijpen. Probeer eens een warme handdoek om je kaak naar de spieren eromheen te ontspannen. Probeer een ontspannend bad voor het slapen gaan. Een stuk of massage kan ook doen de truc.
  3. Train jezelf niet te tanden te knarsen. De gewoonte van bijten in potloden kan leiden tot bruxisme. Deze praktijk leidt de kaak spieren ballen van en de kaak worden afgesloten. In plaats van dit te doen, probeer dan het plaatsen van de tong in-tussen de tanden. Dit leert de kaken te ontspannen als het probeert te bijten en als het normaal doet malen.
  4. Vraag uw tandarts. Dit is een belangrijke stap als het gaat om tandenknarsen. Een tandarts kan op de omvang van schade veroorzaakt door tandenknarsen. In sommige gevallen kan de tandarts een gebitsbeschermer om de tanden te beschermen tegen bruxisme nachts.
Tandenknarsen kan een vervelende en destructieve gewoonte. Train jezelf niet te tanden te knarsen.
Tandenknarsen kan een vervelende en destructieve gewoonte. Train jezelf niet te tanden te knarsen.

Hier zijn slechts een paar van de eenvoudige stappen om tandenknarsen te voorkomen. Dit is belangrijk ervoor te zorgen dat de tanden goed onderhouden en schade aan de tanden wordt voorkomen. Voor meer informatie over hoe om te stoppen tandenknarsen, zou het best om naar een tandarts en ze kunnen uitleggen de nodige stappen die nodig zijn om te stoppen.