E2h

Hoe om te leren over heupprothese chirurgie

Als u een ernstige artritis pijn in de heup die interfereren met uw normale activiteiten, kunt u een goede kandidaat voor heupprothese chirurgie. Dit is een zeer gemeenschappelijke procedure dat de ruwe of zieke oppervlakken van het bot vervangt op uw gezamenlijke ruimte met een gladde implantaat. Hoewel de operatie kan pijnlijk zijn, hebben veel mensen vonden de resultaten de moeite waard en in staat zijn geweest om een actieve levensstijl na de herstelperiode te hervatten.

Hier zijn enkele manieren om meer te weten:

Hoe om te leren over heupprothese chirurgie. Online lees up over de nieuwste heupprothese opties.
Hoe om te leren over heupprothese chirurgie. Online lees up over de nieuwste heupprothese opties.
 1. Praat met uw arts over wat te verwachten met heup vervangende operatie. Sommige vragen op te nemen vragen: hoe lang zal de operatie duren, wat voor soort pijn kan ik verwachten met de procedure, is het herstel te betrekken wat en hoe lang zal het resultaat zichtbaar?
 • Online Lees up over de nieuwste heupprothese opties. Doe een trefwoord zoeken naar "heupvervanging" en blader enkele van de top resultaten om snel een overzicht te krijgen. Daar vindt u vele nuttige sites, waaronder Mayo kliniek en Nationaal Instituut van artritis en spier-en huidziekten .
 • U kunt ook een bezoek http://ehipreplacement.com/ voor een directory van een aantal websites met betrekking tot pijn in de heup en de behandeling alternatieven, of http://hip-replacement.big.com voor links naar meer informatie over de laatste ontwikkelingen in het veld.
 • Meld je een zeven weken durende e-cursus op de heup vervangende operatie op http://orthopedics.about.com/c/ec/17.htm . Het type informatie dat u leert ook de redenen achter heup vervangende operatie, mogelijke behandeling alternatieven te overwegen, wat de procedure zal zijn als en wat te verwachten voor het herstel proces.
 • Vraag uw arts of een mini-heupprothese operatie zou een goede optie voor u zijn. Dit is een heupprothese procedure die is minimaal invasief, maar in sommige gevallen misschien niet zo effectief als andere heup operaties.
 • Lees up online of bij uw plaatselijke boekhandel over mogelijke complicaties die kunnen optreden met heup vervangende operatie, zodat u kan worden voorbereid voor de risico's.
 • Begrijp dat heupprothese chirurgie is geen permanente oplossing. Na verloop van tijd kan het implantaat slijten. Wanneer dit gebeurt, moet u een herhaling heupprothese, of "herziening", die kan worden ingewikkelder.
 • Wees ervan bewust dat in aanvulling op heupprothesen slijtage, ze kunnen ook los te komen. Deze aandoening heet osteolyse. Als dit gebeurt, moet u een heupprothese revisie, die het probleem corrigeert.
 • Lees meer over de vooruitgang die wordt geboekt met heupprothese opties en kijk of - of hoe - deze veranderingen kunt u profiteren in de toekomst.
 • Maak contact met andere patiënten die hebben ondergaan heup operaties en leren over hun persoonlijke ervaringen bij http://orthopedics.about.com .
 • Vraag uw arts of hij of zij kan u in contact brengen met andere patiënten die reeds door de ervaring, zodat u kunt een aantal adviezen van hen te krijgen over het opstellen en wat te verwachten tijdens het herstelproces.