E2h

Hoe om te helpen uw kinderen te stoppen nagelbijten

Help uw kinderen te breken deze slechte gewoonte

Alle ouders maken zich zorgen over hun kinderen slechte gewoonten. Natuurlijk erg spannend, maar niet een van de ergste dingen die een kind kan doen met alle middelen, kunnen onaantrekkelijk, vervelend, en beschadigen hun tanden. Ouders vaak straffen of berispen hun kinderen om te bijten op hun nagels, maar er zijn veel effectievere manieren om te helpen uw kinderen stoppen met bijten hun nagels.

 1. Leer je kind om te haken of breien. Zelfs kinderen van een jonge leeftijd kan leren breien, haken, of fingerknit. Als ze bezig zijn met het creëren van dingen uit garen, zullen ze niet vergeten om hun nagels bijten, en hun handen zou toch al te bezet om dit te doen!

 2. Geef kinderen speelgoed om mee te spelen. Play-Doh en klei zijn prachtige manieren om kinderen de handen bezig, net als pijpenragers en twistties. Kinderen zijn zeer creatief, dus benutten hun nerveuze energie.

  Hoe om te helpen uw kinderen te stoppen nagelbijten. Leer je kind om te haken of breien.
  Hoe om te helpen uw kinderen te stoppen nagelbijten. Leer je kind om te haken of breien.
 3. Geef uw kind iets dat voelt goed in de hand. Sommige mensen hebben ontdekt dat Koosh ballen goed te werken, terwijl sommige gebruiken knijp stress ballen of wrijf gladde stenen of zorgen rotsen. Deze objecten kunnen worden rustgevend voor kinderen denken en hun handen.

 4. Neem uw kind naar een professionele manicure te krijgen. Soms is het makkelijker om te nagelbijten als uw nagels zien er echt goed te stoppen. Op zijn minst, kan het uitstekend moeder-dochter hechting tijd!

 5. Beloon je kind. Afhankelijk van het kind, kan dit goed werken of het kan te veel druk op hem of haar. Bij sommige kinderen, complimenteren hen of het verstrekken van kleine beloningen als je ze ziet probeert niet te bijten hun nagels kunnen helpen hen motiveren.

 6. Help uw kinderen te breken deze slechte gewoonte. Geef kinderen speelgoed om mee te spelen.
  Help uw kinderen te breken deze slechte gewoonte. Geef kinderen speelgoed om mee te spelen.

  Gebruik bittere nagellak. Verkocht bij de meeste drogisterijen, deze nagellak is duidelijk en bitter, zodat zodra de nagels gaan in de mond, het kind (of volwassene!) Een ongevaarlijke maar zeer onaangename smaak proeft, hen eraan te herinneren niet nog een keer doen.

 7. Carry nagelvijlen met je mee. Kinderen kunnen meer geneigd zijn om hun nagels te bijten als ze een gekartelde rand. Het uitvoeren nagelvijlen of tondeuse met u kunt u zorg van deze randen onmiddellijk.

 8. Niet straffen uw kinderen voor nagelbijten. Kinderen vinden het erg moeilijk om een gewoonte te stoppen, net als volwassenen doen, zelfs als zij zich bewust zijn dat het een slechte gewoonte. Gebruik aanmoediging en mededogen, in plaats van strenge straffen.

 9. Neem uw kind naar de arts als u zich zorgen maakt. Als de nagel bijten lijkt een teken van een hoog niveau van bezorgdheid of angst, overleg dan met uw kind, en neem hem of haar naar de dokter als u denkt dat u hulp nodig hebt.

Hoewel kinderen - en volwassenen - overal zullen blijven om hun nagels te bijten, dan kunt u helpen uw kleine nagelbijters om de gewoonte te doorbreken. Wie weet, misschien moet je zelfs een aantal van deze tips jezelf!