E2h

Hoe om stress te verminderen bij baby's

En u dacht dat alleen volwassenen voelde benadrukt

En u dacht dat alleen volwassenen voelde benadrukt! Baby's kunnen voelen te gestrest, en dit kan worden gekenmerkt door duidelijke agitatie, niet in staat om stil te zitten, janken of huilen. Dus wat moet je doen als je baby voelt benadrukt? Lees verder voor een aantal handige tips:

Hoe om stress te verminderen bij baby's. . tik op en kijk naar je baby vaak.
Hoe om stress te verminderen bij baby's. . tik op en kijk naar je baby vaak.
  • . Tik op en kijk naar je baby vaak Studies tonen aan dat baby's die worden gegeven multi-sensorische stimulatie - dat wil zeggen, baby's die vaak worden aangeraakt, geknuffeld, en sprak kuste - zijn baby's met het laagste stress en angst niveaus. Het is ook interessant om dat baby's die worden slechts tactiele stimulatie mee - dat wil zeggen, baby's die vaak worden aangeraakt, maar niet gekeken naar of gesproken - zijn eigenlijk degenen die toonde de hoogste niveaus van stress. Dat is waarom je moet echt het een punt om niet alleen raak je baby, maar met haar te praten, en kijk haar in de ogen ook. Dit is vooral van belang ongeveer 30 minuten voor het voeden van uw baby tijd.
  • Laat uw baby's slaap. Studies tonen ook aan dat baby's die sliepen ongestoord lage stress hebben. Dat is waarom als je baby slaapt, probeer haar omgeving zo rustig en stil mogelijk, om de kans dat ze je wakker voordat ze wil verlagen. Zelfs als haar luier nat is, moet u nog steeds haar laten slapen en verander de luier zodra ze wakker wordt uit eigen beweging.
  • Geef je baby een massage. Dit is een andere manier om ontspanning te induceren voor uw baby. Lees dit artikel voor een aantal tips over hoe je je baby te masseren.
  • Verminder potentiële stressoren thuis. Zoveel mogelijk, bloot je baby alleen voor zachte en rustgevende geluiden en muziek. Vermijd schreeuwen boos in het bijzijn van uw baby. Laat je baby te luisteren naar klassieke muziek, en praat met je baby in zachte, zachte, koeren tonen. Je moet ook je baby ruiken wat mild en vertrouwde geuren, zoals studies hebben aangetoond dat aangename, vertrouwde geuren kan de baby stress te verminderen.
  • Laat je baby weet dat je altijd bent er voor haar. Baby's zijn sterk gestoord als ze alleen gelaten of wanneer ze niet worden opgemerkt. Hoewel uiteindelijk zul je moet haar spenen uit dit verlangen, het is gezond voor zeer jonge baby's om veilig te zijn in de gedachte dat ze waardevol zijn in hun ouders 'ogen. Dat is de reden waarom zo veel mogelijk moet je haar je aandacht - zelfs als je iets doet, neem de tijd om op haar oog in oog en glimlach naar haar kijken, alleen maar om haar gerust te stellen dat je niet vergeten haar at all.
  • . Vermijd blootstelling van uw baby aan stressoren buiten het huis Sommige van de scenario's die is aangetoond dat angst veroorzaken bij baby's zijn de volgende: overvolle en te-helder verlichte gebieden, wordt overgelaten met een vreemdeling (zoals een babysitter), en te -harde geluiden.
  • Geef je baby een vaste routine. Baby's houden van routine, omdat het hen helpt meer gewend aan een wereld die ze nog maar net weten te komen over. Bijvoorbeeld, zou je een regelmatige routine te volgen voordat je baby slaapt, zoals zingen een liedje voor haar en gaf haar een massage.
  • Probeer te ontspannen. Weet dat baby's van wie de ouders gestresst bent hebben de neiging om worden benadrukt zelf. Dat is waarom je moet echt het een punt om jezelf ontspannen, uw baby zal inhaken op deze en neemt een zelfde serene, rustige houding.

Vergeet niet dat baby's zijn erg kwetsbaar en hoe je ze te behandelen en reageren op hen zal grote invloed hebben op hun leven, ook als volwassenen. Dat is de reden waarom het maken van de inspanning om ervoor te zorgen dat uw baby is een gelukkig, gezond en stress-vrij baby zal brengen leven rendementen die zelfs misschien kun je je niet voorstellen. Veel succes!