E2h

Hoe om op natuurlijke wijze verlichten menstruatiepijn

Vrouwen hebben veel namen we contact op met onze tijd. De karmozijnrode golf, rode dagen, de maandelijkse bezoeker, de dag van de maand, allerlei uitdrukkingen gebruikt om die ene keer van de maand te beschrijven als ze in pijn en irrationeel.

Dit is een onaangename tijd van de maand als de menstruatie pijnlijke krampen die soms te veel om te dragen veroorzaakt. De sleutel tot het helpen met de pijn is om te ontspannen. Hoe meer ontspannen je bent, hoe meer ontspannen je spieren te worden en dit brengt vaststelling van de pijn.

Hier zijn enkele suggesties om u te helpen verlichten maandelijkse menstruatiepijn:

Hoe om op natuurlijke wijze verlichten menstruatiepijn. Breng olie op je buik en rug.
Hoe om op natuurlijke wijze verlichten menstruatiepijn. Breng olie op je buik en rug.
  • Als je vrij regelmatig, drink veel water op de dagen ervoor. Het idee hier is om de belasting op het water om ervoor te zorgen dat uw lichaam klaar is voor de opgeblazen gevoel en het vasthouden van water.
  • Leer Yoga. De diepe ademhalingsoefeningen geleerd worden in yoga zijn geweldig om te ontspannen spieren. Yoga leert om zich te concentreren op de ademhaling, dat is een grote hulp in het bereiken van Nirvana en het verlichten van menstruele krampen.
  • Regelmatige oefeningen helpen verlichten van de spierpijn. De meeste vrouwen zouden gewoon liever oprollen in een bal in deze tijd van de maand, maar uit te gaan voor een wandeling of het raken van de sportschool helpt met de pijn.
  • Drink vitamine supplementen die zink, vitamine B en calcium hebben. Een combinatie van deze twee vitaminen en mineralen helpt omlaag brengen van de opgeblazen gevoel en omgaan met de pijn.
  • Zet een verwarming pad op uw onderbuik en rug helpt bij de kramp. De verwarming pad ontspant de spieren die betrokken zijn bij de kramp en verlicht de pijn.
  • Slikken van een pil. Veel farmaceutische bedrijven hebben duizenden pijnstillers dat ibuprofen en naproxen die je kunt kopen over de toonbank om te helpen met de pijn. Zorg er wel voor dat u deze pijnstillers te nemen met een volle maag.
  • Nu is een goed moment om chocolade te hebben. De anti-oxidanten in chocolade brengen de oxytocsin niveaus in uw lichaam, wat natuurlijk maakt u zich beter voelt.
  • Opstellen van een bad en in mint oliën in. De natuurlijke verwarming in de muntolie, gecombineerd met de warme temperatuur van het water zal helpen verlichten de pijn van de krampen.
  • Breng olie op je buik en rug. Net als de verwarming pad te genezen, zal de natuurlijke warmte die door de oliën ontspannen de spieren die betrokken zijn bij de kramp.
  • Aromatherapie. Of het nu in het bad of in het bed, het licht van een paar van uw favoriete geurende wierook of geurkaarsen om te helpen met de pijn. De geur helpt uw spieren te ontspannen.

Menstruele krampen is iets vrouwen omgaan met op een maandelijkse basis. Deze suggesties zijn een paar huismiddeltjes die nuttig kan zijn bij het terugdringen van de pijn van de maandelijkse bezoeker aanzienlijk.

Maar als de pijn is te veel om te dragen of zich veel te lang, raadpleeg dan uw arts. Ondraaglijke of langdurige pijn kunnen ook andere onderliggende oorzaken dat artsen kan detecteren.