E2h

Hoe om littekens te voorkomen mol verwijderen

Terwijl sommige mol verwijdering procedures worden uitgevoerd voor cosmetische doeleinden, andere uitgevoerd om de mogelijkheid van kanker. De meest urgente bezorgdheid over mol verwijderen, echter littekens. Vooral als de mol gebied wordt gesneden en gestikt, littekens is bijna niet te vermijden. Maar hoewel dat het geval is, zijn er bepaalde dingen die je kunt doen om littekens te voorkomen. Hier zijn ze.

  1. Heb een dermatoloog doen van de procedure. Velen hebben geprobeerd hun mollen te verwijderen op hun eigen, maar dat is over het algemeen niet een veilige ding om te doen. Trouwens, doe-het-mol verwijderen procedures zijn nog leiden tot littekenvorming. Als u wilt dat uw moedervlek verwijderen, zorg ervoor om het te laten doen door een dermatoloog. Een dermatoloog over de technische kennis en vaardigheid om accijnzen uw mol met minder kans op littekens.
  2. Gebruik actuele anti-littekens crème. Na de procedure, uw dermatoloog zal u voorschrijven van een anti-littekens crème. Anti-littekenvorming crèmes specifiek hebben ui extract dat uitzonderlijk sterke voorkomen littekens. Breng de crème op basis van de instructies van uw dermatoloog of op het etiket van het product.
  3. Houd de mol gebied schoon. Uw dermatoloog kan in het bijzonder hebben u nazorg instructies om zich te ontdoen van bacteriën en het voorkomen van infectie. Regelmatig volgen. Reinig het gebied met de aanbevolen reinigings-oplossing en toepassing crème behandelingen te versnellen het genezingsproces. Als het gebied is gestikt, zorg ervoor om het te beschermen met een verband.
  4. Bevochtig je huid. Droge huid is vooral meer te gevoelig voor littekens, dus zorg ervoor dat u regelmatig hydrateren uw huid. Raadpleeg uw dermatoloog over de moisturizer die u wilt gebruiken, zoals hij weet precies welke geschikt is voor uw huidtype. Moisturizer moet worden toegepast elke dag, of u nu binnen of buiten.
  5. Veel water drinken elke dag. Dagelijkse inname van voldoende hoeveelheid water is een essentieel huidverzorging routine, vooral wanneer uw huid is herstellende van een mol verwijdering procedure. Water houdt je huid gehydrateerd en bevordert regeneratie van de huid.
  6. Masseer de mol gebied. Masseren bevordert een goede bloedcirculatie en helpt zo de huid te herstellen van de mol verwijderingsprocedure. Het laat ook voedingsstoffen voldoende worden geleverd aan de ruimte, waardoor de huid minder gevoelig voor littekens. Massage moet worden gedaan elke dag voor ongeveer twee minuten.
  7. Breng zonnebrandcrème. UV-stralen zijn bijzonder schadelijk voor de mol gebied. Dus om te voorkomen littekens, zorg ervoor om te dragen zonnebrandcrème bescherming elke dag. De SPF niveau dat u nodig hebt is afhankelijk van uw huidtype. In het algemeen, echter, SPF 30 werkt goed op elk huidtype.
  8. Zet vitamine E op de mol gebied. Vitamine E helpt bij het versterken van de huid en in het genezingsproces. Prik een capsule en leeg de inhoud op de mol gebied. Je kunt 's nachts laten en spoel in de ochtend.
  9. Beperk uw lichamelijke activiteiten. Na de mol verwijderen, zorgt u ervoor dat u uw huid te benadrukken. En dat betekent dat het vermijden fysiek veeleisende activiteiten, omdat deze de huid strak te trekken en het bevorderen van littekens. Laat uw huid te genezen voor een tijdje voordat je terug naar je normale fysieke routine.

Als u vermoedt dat enkel teken van infectie

Hoe om littekens te voorkomen mol verwijderen. Heb een dermatoloog doen van de procedure.
Hoe om littekens te voorkomen mol verwijderen. Heb een dermatoloog doen van de procedure.

Als u vermoedt dat enkel teken van infectie, voorkomen zelfmedicatie. Neem contact op met dermatoloog in een keer. Ook nooit van toepassing iets aan uw huid zonder de goedkeuring van uw dermatoloog om een beschadiging van de huid te voorkomen.