E2h

Hoe naar beneden te brengen koorts bij een kind

Koorts is wanneer de temperatuur van het lichaam groter dan de normale niveaus. Dit kan worden veroorzaakt door een andere ziekte die aanwezig is in het lichaam. Niet alle soorten koorts zijn tekenen van ziekten. In sommige gevallen worden koorts veroorzaakt door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Wel moet de koorts behandeld worden als het zeer hoog of als het veroorzaken van uw kind te worden ongemakkelijk. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om uw kind temperatuur te verlagen zonder hun toevlucht nemen tot het geven van medicijnen.

Hier zijn enkele tips over hoe u de koorts bij een kind te verlagen:

Hoe naar beneden te brengen koorts bij een kind. Drink veel van vloeistoffen.
Hoe naar beneden te brengen koorts bij een kind. Drink veel van vloeistoffen.
  • Spons bad. Geef uw kind een spons bad. Als u dit doet, moet u niet vergeten om alleen lauw water te gebruiken. Met behulp van koud water is niet aan te raden, omdat dit kan uw kind huiveren. Terwijl u het geven van de spons bad, concentreren op de gebieden van het lichaam waar de warmte het meest aanwezig is. Deze gebieden zijn op het voorhoofd, de achterkant van de knieën en de nek en onder de oksels. Het lauw water moet omlaag brengen van de koorts een paar graden.
  • Drink veel van vloeistoffen. Met koorts kan het lichaam de vloeistoffen sneller verliezen. Daarom is het belangrijk om een kind te houden met koorts gehydrateerd. De meest fundamentele vloeistof die u kan geven is water of Gatorade. Vermijd het geven van soda en andere dranken met cafeïne. U kunt ook uw kind voedsel, zoals soep of gelatine.
  • Dress in lichtgewicht kleding. Het is belangrijk dat uw kind lichtgewicht kleding draagt. Hierdoor kan het lichaam te ademen en de warmte van het lichaam kan het lichaam gemakkelijk ontsnappen. Dit kan helpen de temperatuur om terug te keren naar normaal. Als uw kind het koud hebben, gewoon gebruik maken van een lichte deken om het lichaam te bedekken.
  • Zorg voor voldoende rust. Wanneer uw kind koorts heeft, is het beter om over te slaan school. Dit geeft je kind de tijd om uit te rusten. Het hoeft niet te betekenen dat uw kind moet blijven hele dag in bed. Gewoon vasthouden aan het doen van activiteiten die niet vereist veel lichaam kracht of inspanning van het kind.
  • Kamertemperatuur. Als uw kind koorts heeft, laat hem verblijven in een kamer die normale temperatuur heeft. Maak niet de kamer te warm of te koud, want dit kan de koorts van het kind beïnvloeden.
  • Eet met mate. Het is niet nodig dat uw kind vasthoudt aan een licht dieet als hij koorts heeft. Uw kind kan eten wat hij wil, zolang het met mate. Als uw kind niet het gevoel dat het eten, niet hem dwingen om dit te doen.

Dit zijn enkele van de dingen die je kunt doen om omlaag brengen van de koorts bij een kind. Als de koorts blijft na een paar dagen, is het beter om uw kind te brengen met uw kinderarts. Dit is ook aan te raden als er andere klachten, zoals keelpijn, braken, diarree of hoofdpijn.