E2h

Hoe maak je een testiculaire zelfonderzoek doen

U kunt ze daar hangen denken voor u en uw meisje plezier

U kunt ze daar hangen denken voor u en uw meisje plezier, maar er is meer om je testikels dan u misschien denkt. In de eerste plaats zijn ze ingesloten in het scrotum (de losse huid die uw testikels houdt). Ze zijn aangesloten op uw andere seksueel gerelateerde onderdelen op een relatief eenvoudige netwerk van leidingen die leiden tot de opening van uw penis. Het is een goed geoliede machine waarin elk onderdeel van het systeem dient een doel. Bijvoorbeeld, de testikels hangen om af te koelen en de vruchtbaarheid.

Zelfs goed geoliede-machines af te breken van tijd tot tijd. Zoals alles, uw testikels moeten periodiek worden gecontroleerd. Het zou goed zijn om het te krijgen om een professionele om de kwaliteit te controleren te verzekeren, maar dit kan een vreemde situatie voor u zijn. Het is misschien het beste om te onderzoeken uw testikels jezelf.

Er zijn vele redenen om regelmatig uw testikels

Er zijn vele redenen om regelmatig uw testikels. Dit heet een testiculaire zelfonderzoek. Dit is een zelf onderzoek om onregelmatigheden van uw testikels te bepalen en openbaren zich als mogelijke tekenen van kanker. Volg deze eenvoudige gids en je kunt leren om een testiculaire examen op jezelf uit te voeren.

Hoe maak je een testiculaire zelfonderzoek doen. Neem een bad voor te bereiden.
Hoe maak je een testiculaire zelfonderzoek doen. Neem een bad voor te bereiden.
  1. Neem een bad voor te bereiden. Krijg je een lekker warm bad voordat je zelfs beginnen uw onderzoek. Het warme water moet verzachten en los te maken van de huid rond de testikels. Als het scrotum is los en ontspannen, zal het gemakkelijker voor u om de bulten en onregelmatigheden te vinden.
  2. Hier krijg je een spiegel en daar staan. Als vernederend dat ook mag klinken, het is de eerste belangrijke stap naar een testiculaire zelf onderzoek uit te voeren. Kijk naar je testikels en hoe ze daar op te hangen. Pak een stoel en til je je been omhoog, zal dit geeft je een beter beeld van uw goederen. Het eerste wat je zal opvallen is dat de ene kant lager is dan de andere. Dit is volkomen normaal. Wat u moet zoeken is onregelmatig zwelling. Is een testiculaire significant groter is dan de andere kant? Als er duidelijke verschillen dan het beste zou zijn om te vragen om professionele hulp.
  3. Voel het uit. Als er niets lijkt te kloppen, betekent dit niet dat alles veilig is. Het probleem kan meer dan de huid diep. Met beide handen na elkaar, voel elk van de testikels. Kijk voor brokken, ze kunnen grootte van een erwt of groter. Brokken kan ook zowel pijnloos of pijnlijk. Als ze pijnloos, maar dat betekent niet dat er niets mis is met. Om zeker te zijn, ga dan naar een arts en iets buiten het gewone aangevinkt.
  4. Herhaal elke maand. Als je veilig bent een maand, dat betekent niet dat je bent voor altijd veilig. Controleer jezelf elke maand.

Een self-examen is een goede manier om ervoor te zorgen dat je teelbalkanker vroeg te vangen. Het kan het verschil tussen leven en dood. Zaadbalkanker is een moordenaar, maar als je begrijpt wat het vroeg, heb je een betere kans te verslaan is. Zaadbalkanker kan ook leiden tot amputatie. Dus denk eraan dat je moet het voelen om zorg ervoor dat je het.