E2h

Hoe maak je een overvloedige melkproductie vast te stellen voor moeders die borstvoeding geven

Het is verleidelijk om toevlucht te nemen tot flesvoeding als het aanbod van melk lijkt onvoldoende voor het kind. Echter, het is beter om borstvoeding te geven baby's, omdat de moedermelk is gezonder en meer geschikt voor baby's. Gezondheid deskundigen geven de volgende tips voor het opzetten van een overvloedig aanbod van melk:

  • Verpleegkundige goed. Wanneer de baby's mond niet goed aangesloten op je tepel, hij kan niet zuigen op het, dus je borst niet produceren en laat de melk. Om verpleegkundige effectief, wieg je baby op een zodanige wijze dat het hoofd goed wordt ondersteund en hoger dan de rest van zijn lichaam. Draai vervolgens de baby's hoofd zachtjes, zodat hij je tepel geconfronteerd. Breng hem dichter bij je borst tot je tepel raakt zijn mond. Hij zal automatisch zijn mond open en klink op. Hij is aangelegd goed als zijn mond bedekt je tepel de tepelhof, worden zijn lippen naar buiten gedraaid, en hij is het maken van goede zuigen bewegingen.
  • Nurse regelmatig. Hoe meer een baby zuigt op een borst, hoe meer melk wordt geproduceerd. Geef uw borst als de baby wil het, je zult weten dat hij honger heeft, als hij huilt luid en gestaag. Tijdens de eerste paar maanden, borstvoeding om de twee of drie uur. Wanneer u en uw baby zijn buiten uw huis, op zoek naar een borstvoeding station of een plek waar u kunt prive borstvoeding geven. Als u geen borstvoeding geven regelmatig, pomp uw moedermelk en zet het in flessen. Of, druk uw melk en gooi het. Ook al is uw baby niet je borsten zuigen, ze nog steeds worden gestimuleerd, waardoor ze blijven produceren melk.
  • Borstvoeding uitsluitend. Tijdens de eerste zes maanden, je baby's spijsverteringssysteem is niet goed dus ontwikkelde hij kan alleen verteren melk. Uw moedermelk bevat alle voedingsstoffen die hij nodig heeft. Geef alleen moedermelk op dit moment, na zes maanden, langzaam zacht voedsel te stellen aan zijn dieet. Als je hem melk formule, samen met de moedermelk, mag je borsten niet zo hard werken en je melk kan afnemen.
  • Verbruiken meer gezonde calorieën. Borstvoeding betekent dat je nodig hebt vijfhonderd calorieën meer dan een niet-borstvoedende moeder doet in haar dagelijkse voeding. Eet meer gezond voedsel, vooral die rijk is aan voedingsstoffen, omdat deze zijn goed voor je lichaam en je kind. Vergeet echter niet dat het eten van meer betekent niet te dik. Vermijd het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan cholesterol en andere ongezonde stoffen. Gezond blijven betekent dat uw borsten te produceren normaal melk.
  • Neem melkproducerende supplementen. Soms een goede voeding is niet genoeg voor je borsten om meer melk te produceren. Vraag uw arts over supplementen en medicijnen om je melkproductie te verhogen. Neem geen medicijnen zonder toestemming van uw arts, omdat sommige van deze kan leiden tot bijwerkingen of mogelijk niet geschikt voor u en uw baby.
  • Hydrate jezelf. Drink de aanbevolen hoeveelheid van acht glazen water dagelijks. Te drogen zorgt ervoor dat je borsten te produceren minder melk. Vermijd het drinken van alcoholische dranken, koffie en cafeïnehoudende dranken, omdat deze gaat in je melk.
  • Vermijd het nemen van medicatie, tenzij voorgeschreven. Sommige medicijnen oorzaak moedermelk af te nemen, en deze geneesmiddelen gaat in je melkproductie. Als u ziek bent (maar is nog steeds toegestaan om borstvoeding te geven), vraag dan uw arts over medicijnen die veilig zijn voor uw baby. Als er geen, stop borstvoeding tijdelijk om uw kind te beschermen.

Borstvoeding is een vervullende ervaring voor zowel moeder als kind

Hoe maak je een overvloedige melkproductie vast te stellen voor moeders die borstvoeding geven. Verpleegkundige goed.
Hoe maak je een overvloedige melkproductie vast te stellen voor moeders die borstvoeding geven. Verpleegkundige goed.

Borstvoeding is een vervullende ervaring voor zowel moeder als kind. Borstvoeding blijven zolang praktisch mogelijk. Zorg goed voor uw gezondheid en vermijd te veel stress, zodat je genoeg moedermelk voor uw kind te produceren.