E2h

Hoe maak je een geheugen test te doen

Als je krijgt een geheugentest, moet u het omdat u het eens met het uitgangspunt dat je het verlies van persoonlijke herinnering echt is. De implicatie, is natuurlijk dat als je beweert verlies van persoonlijke herinnering hebben, omdat u niet wilt dat u wordt gevraagd persoonlijke vragen die beledigend of die ervoor zorgen dat je verdriet, moet je niet akkoord gaat met de persoonlijke geheugen test.

De persoonlijke geheugen test is geen leugen detector

Hoe maak je een geheugen test te doen. De persoonlijke geheugen test is geen leugen detector.
Hoe maak je een geheugen test te doen. De persoonlijke geheugen test is geen leugen detector.

De persoonlijke geheugen test is geen leugen detector. Je kunt niet worden beschuldigd van het opzettelijk vergeten persoonlijke kennis over uw vrienden, familie, of gebeurtenissen in je eigen leven. Je zou worden beschuldigd van malingering, dat is een term die betekent dat u een aandoening faken voor uw eigen persoonlijke redenen. Wat uw redenen, kunt u weigeren om een persoonlijke herinnering test te doen als u kiest. Als u akkoord gaat met het testen van uw persoonlijke geheugen, is er geen manier dat je kunt voorbereiden op de test op persoonlijke geheugen. U wilt niet naar familieleden die misschien u te vertellen over die gebieden van je leven dat je bent vergeten te bezoeken.

U moet een persoonlijke herinnering test door te proberen om een goede nachtrust te krijgen en het hebben van een maaltijd voordat je gaat voor de test. U wilt als voorwaarts zijn in uw antwoorden als je kunt. Uw antwoorden moeten zijn spontaan, aangezien deze zullen worden gebaseerd op vragen over je persoonlijke leven. Als iemand heeft gecoacht u of geprobeerd om je voor te bereiden voor het nemen van een test op persoonlijke herinnering, worden ze niet in ethisch.

Vele malen na een trauma aan het hoofd

Vele malen na een trauma aan het hoofd, zullen de mensen verliezen hun geheugen. Die herinneringen die verloren kan zijn uit een deel van je persoonlijke leven of je kunt verliezen al je herinneringen en hebben een totale onomkeerbare geheugenverlies. Als u getraumatiseerd zijn als gevolg van een ongeval, kan uw verlies van het geheugen worden aangevochten door personen die bang zijn dat je misschien een rechtszaak tegen hen te hebben. Daarom, als dit zijn de redenen waarom gaat u akkoord met een test op persoonlijke herinnering te nemen, moet u iemand met je wilt een advocaat of een vriend. De maatschappij is wat het is de meeste mensen die zien dat iemand slachtoffer van het verlies van het geheugen zullen proberen te profiteren van het slachtoffer. Dat is geen understatement.

Vele malen na een trauma aan het hoofd.
Vele malen na een trauma aan het hoofd.

Als u het nemen van een test op persoonlijke herinnering omdat je gearresteerd en weet niet meer wie je bent of waar je vandaan komt, moet je vragen om een advocaat aanwezig te hebben of om te overleggen met een advocaat. Uw rechten, terwijl een slachtoffer van geheugenverlies kan niet worden beschermd, omdat je geen geheugen van uw verleden en uw geloofwaardigheid over uw recente geschiedenis zou kunnen worden ondervraagd. Aan de andere kant, als je op geen enkele juridische problemen en zal worden getest door een therapeut of een vriend, kun je voor te bereiden op uw test op persoonlijke herinnering door te proberen verschillende ontspanningsoefeningen.

Deze tips op ontspanning, het vertragen van je adem bewust, het nemen van een warm bad, het uitschakelen van de televisie en radio, zijn nuttig. Je kunt niets meer doen dan je best doen en wanneer vragen dat uw terugroepen van nummers in de juiste volgorde op de proef, niet schelden jezelf voor het niet kunnen om volledig te kunnen reageren.