E2h

Hoe maak je een gebroken prothese repareren

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een kunstgebit draagt

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een kunstgebit draagt. Sommigen dragen ze voor corrigerende maatregelen, om ervoor te zorgen dat de ruimte tussen de tanden niet te verbreden. Sommigen dragen om hen een volledige glimlach. Voor mensen die een kunstgebit draagt, is het een uiterst belangrijk en persoonlijk accessoire dat vertrouwen en gevoel van eigenwaarde kunnen beïnvloeden. Vandaar dat, wanneer een prothese is misplaatst, veroorzaakt angst. Wanneer een prothese wordt verbroken, veroorzaakt reden worden beïnvloed omdat prothesen zijn niet eenvoudig te maken en duur. Echter, kunstgebitten gemakkelijk zolang de delen bevestigd worden opgeslagen.

Voor een chip in de prothese:

Hoe maak je een gebroken prothese repareren. Doe een beetje lijm op de chip gedeelte en op de prothese.
Hoe maak je een gebroken prothese repareren. Doe een beetje lijm op de chip gedeelte en op de prothese.

Er zijn verschillende manieren hoe een prothese kan worden doorbroken. Een eenvoudige chip kan gewoon gebeuren als gevolg van bijten op een harde ondergrond, stoten de prothese per ongeluk, of laten vallen tijdens het reinigen. Als uw prothese is gebroken door gewoon een chip, deze is zeer gemakkelijk te repareren.

 • Gewoon super kleverige lijm als Crazy Glue. Gebruik geen tacky glue of school klas lijm, want dat zou niet in staat zijn om het deel bij elkaar te houden.
 • Zorg ervoor dat de prothese en het afgebroken gedeelte grondig wordt gereinigd.
 • Laat de onderdelen droog.
 • Doe een beetje lijm op de chip gedeelte en op de prothese. Druk op de afgebroken deel van de prothese strak en houden voor een minuut. Wanneer je laat gaan en het stuk op zijn plaats blijft, zal het te houden. Als je loslaat van het stuk en het eraf valt, misschien heb je een andere defecte onderdeel ontbreekt, of de plaatsing niet geschikt is. Zorg ervoor dat de stukjes vervolgens passen en opnieuw toe te passen de lijm.
 • Plas niet de prothese tot de lijm volledig is opgedroogd.
 • Was de prothese schoon te maken met warm water en geniet van prothese-oplossing voor het gebruik van de prothese opnieuw.

Voor kunstgebit gebroken in stukken:

 • Maak eerst uw werkgebied. Zorg ervoor dat het schoon en droog is
 • Reinig de onderdelen van de prothese. Zorg ervoor dat u alle onderdelen te krijgen, zodat u kunt samen stuk Alle. Schik ze op een manier die zal u laten weten hoe u ze gemakkelijk in elkaar gezet met de manier waarop de prothese eruit moet zien voordat het brak.
 • Get some epoxy. Hier krijg je een woelwiel - dit kan een eenvoudige kartonnen of plat oppervlak. Klaar uw maatlat.
 • Bereid twee delen epoxy in gelijke dosis. Meng de epoxy met je stok totdat het wordt gelijkmatig verdeeld. Zorg ervoor dat u roer de onderdelen om de epoxy te bereiden.
 • Verkrijg de toepassing stick of een tandenstoker indien de af te dekken is zeer klein. Doe wat epoxy op de oppervlakken van de gebroken delen. Licht bedekken het oppervlak met epoxy. Dan samen de onderdelen.
 • Bij elkaar te houden de onderdelen voorzichtig. Druk niet hard voorwerp want dit zal de epoxy sijpelt uit, en dan is het misschien verharden tot een onaantrekkelijke glob. Wacht een minuut uitgeschakeld zodat de epoxy uitharden een beetje en dat de onderdelen aan elkaar plakken te maken.
 • Laat de prothese en de onderdelen. Als het al stabiel, plaats het op je werk oppervlakte. Breng een zeer dunne laag van epoxy langs de lijnen die aangeven waar de breuk is. Slechts voor een zeer dunne laag - dit is alleen te zorgen dat het onderdeel volledig afgesloten. Te veel epoxy begint te zichtbaar te tonen.
 • Laat de prothese zitten. Niet storen door rond te snuffelen of iets. De epoxy moet de tijd krijgen om zijn ding en lijm samen de onderdelen te doen. Epoxy kost tijd om uit te harden. Laat ten minste vijf minuten verstreken, of indien mogelijk langer wachten zodat de epoxy voldoende hard en de prothese niet loskomen.
 • Was de prothese voordat u het op.

Daar heb je het, de twee manieren om een gebroken prothese repareren.