E2h

Hoe maak je een fles van zuigelingenvoeding te bereiden

Weten hoe je een fles van zuigelingenvoeding goed voor te bereiden is van vitaal belang in het voeden van uw baby op de juiste manier. Zelfs als u borstvoeding geeft uw kind volledig, is het belangrijk voor u om te weten de fijne kneepjes van het bereiden van een fles formule in gevallen waarin de moedermelk is niet beschikbaar. Soms is een baby heeft een harde tijd om klink op. Andere tijden, kunt u last aandoeningen die u zal verbieden van de productie van moedermelk. Deze gevallen zal het moeilijk voor u om uw baby te voeden goed en regelmatig, tenzij u in staat bent om een goede fles formule te maken voor uw baby om te consumeren.

Hoe maak je een fles van zuigelingenvoeding te bereiden. Vul de fles met water.
Hoe maak je een fles van zuigelingenvoeding te bereiden. Vul de fles met water.
  1. Bereid de fles. Als u gebruik maakt van flessen die niet beschikken over fles liners al opgenomen in hen, dan moet je een aantal flessen liners te kopen. Fles liners zal ervoor zorgen dat de container van uw melk die de baby zal drinken steriel is. Strek en plaats de fles liner in de fles. Stretching is het belangrijk, zodat u maximaliseren van de hoeveelheid melk die je kunt gieten in de voering. Als u wilt dit gedoe te voorkomen, te kopen flessen met liners al geïntegreerd. Deze types van flessen kost je meer, maar het maakt het leven veel gemakkelijker voor je.
  2. Verwarm het water. Moedermelk komt lauw. Omdat u wilt dat uw formule moedermelk na te bootsen in elk opzicht, zorg ervoor dat het water te verwarmen totdat het lauw. Vergeet niet om het water te verwarmen te veel om de baby te beschermen tegen brandwonden.
  3. Vul de fles met water. Zodra het water is lauw, giet ongeveer 6 gram van het in de fles liner. Omdat u gebruik maakt van fles liners, niet baseren uw metingen met de nummers die op de fles. In plaats daarvan krijg je een maatbeker en giet het water tot aan het juiste niveau. U kunt het toevoegen meer dan 6 gram als je het gevoel dat je baby niet zal tevreden zijn met zo veel.
  4. Meng de formule. In het ideale geval elk bolletje formule is geschikt voor 2 liter water. Aangezien u zich voorbereiden 6 gram van de melk, dan moet u om te mengen in 3 bolletjes formule. Zorg ervoor dat de scooper vullen met formule tot aan de rand. Zodra een mix van het ideale aantal formule bolletjes met het water, sluit de fles met de speen door vast te schroeven op stevig. Zodra het deksel is, harte Schud de fles ongeveer 10-15 seconden. Hierdoor kan de formule om goed te mengen met het water. Na schudden, laat de fles te zitten voor een paar minuten om de luchtbellen te laten ontsnappen. Het voeden van uw baby met melk bellen kan toevoegen lucht aan zijn maag, wat kan leiden tot een onrustige maag.
  5. Test de melk. Zodra u merkt dat de melk bubbels hebben verspreid, enkele druppels van de melk op je pols om de warmte van de melk te testen. Als de melk te heet is, moet u het afkoelen totdat het een beetje warm. Als je het gevoel dat het op de juiste temperatuur, start het voeden van de baby.

Bij het voederen van de baby

Bij het voederen van de baby, zorg ervoor om rechtop te voeden hem om ervoor te zorgen dat de melk gaat naar beneden en blijft in zijn maag. Burp de baby na de voeding. Hoewel formule kan nooit vervangen moedermelk, is het nog steeds de enige optie wanneer borstvoeding moeilijk wordt.