E2h

Hoe maak je een borstkanker steungroep kiezen

Elke slopende ziekte kan traumatisch

Elke slopende ziekte kan traumatisch. Alleen zijn met schijnbaar niemand te begrijpen zou je nog erger maken. Elke vorm van kanker is een van deze ernstige aandoeningen. Een van de beste manieren om te gaan met de schok en emotionele beroering teweeggebracht door de diagnose borstkanker is door deelname aan een steungroep.

Wanneer u een borstkanker support groep

Wanneer u een borstkanker support groep, ontmoet je mensen zoals jij. Of ze zijn gediagnosticeerd met borstkanker, of ze hebben overwonnen de ziekte een of andere manier. Hoe dan ook, zullen ze in staat zijn om inspiratie, emotionele steun en zelfs praktische tips voor het omgaan met borstkanker te bieden.

Hier zijn een paar dingen die je zou moeten overwegen in deelname aan een borstkanker steungroep.

Hoe maak je een borstkanker steungroep kiezen. Zoek een groep in uw omgeving.
Hoe maak je een borstkanker steungroep kiezen. Zoek een groep in uw omgeving.
  • Zoek een groep in uw omgeving. Het is meestal het beste om een steungroep bij te wonen in uw omgeving, voor een gemakkelijke toegang. Je zou willen regelmatig deelnemen aan vergaderingen, dus je moet iemand om te helpen omgaan met de moeilijkheden die aan borstkanker. U kunt proberen te vragen om een verwijzing van uw oncoloog of zijn kliniek. U kunt ook online zoeken door middel van lokale directories zoals craigslist.org.
  • Zoek een groep met een reguliere vergaderschema. Denk aan de dag en de tijd die ze tegenkomen. Kies een handige schema, vooral als je ook zorg voor andere zaken nemen als werk en het bedrijfsleven.
  • Voordat u zich aanmeldt als lid, vraag de begeleider over de groep. Stel vragen die relevant kunnen zijn voor u. Vraag naar de achtergronden van de andere deelnemers. U kunt ook chatten met andere leden als je meer wilt weten over de steungroep te leren. Vergeet niet dat u hier zal zijn voor emotionele steun, dus je moet in staat zijn om verbinding te maken met de begeleider en met andere leden.
  • Probeer het eerst uit. Neem deel aan een aantal bijeenkomsten voor het plegen van.
  • Probeer een online groep. Als je niet van het idee van de vergadering met de mensen van aangezicht tot aangezicht, of als je denkt dat het zou te stressvol en vermoeiend te hebben om te reizen, overweeg dan een online support groep. U kunt deelnemen aan forums of e-groepen. Online communities kan zo zorgzaam als lichamelijke. Dit kan vooral handig zijn als u zich in een afgelegen gebied, of als u een multi-culturele groep. Online groepen kunnen leden uit verschillende staten en landen-hun ervaringen kunnen verschillen.
  • Neem contact op met de support groep of ze uw echtgenoot, familielid en vrienden te betrekken. Kanker is een ziekte die niet alleen op u heeft, maar ook mensen om je heen. Mensen die dicht bij je hebt ook al de emotionele steun die ze kunnen krijgen. Op zijn minst zal bij jou in de steungroep hen te helpen beter te begrijpen.

Omgaan met borstkanker is een ernstige zaak

Omgaan met borstkanker is een ernstige zaak. Je kunt omgaan met het beter als je inzichten en steun van andere mensen die ook gaan door, of die met succes overwinnen. Kies een borstkanker steungroep dat is binnen het bereik komt, en dat je denkt dat kunt u zich beter voelt over je conditie. Het overwinnen van een ziekte of aandoening begint met een winnende houding, die een steungroep u kunnen helpen met.