E2h

Hoe kunt u uw periode te verkorten

Periode - elk meisje's beste vriend: of niet! Als u overwegen uw periode als te veel van een belemmering voor je dagelijks leven, worden aangemoedigd door het feit dat er natuurlijke manieren voor u om de lengte te verkorten. Hier zijn enkele van de beste manieren voor u om veilig te verkorten je menstruatie:

 • Get verhuizen! Studies tonen aan dat de pasvorm vrouwen die regelmatig deelnemen aan de uitoefening kortere perioden dan degenen die niet regelmatig te oefenen. Naast genieten van een kortere periode, deze vrouwen hebben ook een lagere incidentie van menstruele krampen en pijn, en ervaar regelmatig periodes ook. Er is nog een reden waarom we moeten allemaal beginnen met sporten vandaag!
 • Heb een gezonde levensstijl. Elk aspect van je lichaam is een weerspiegeling van de algemene toestand van uw gezondheid. Het eten van gezond voedsel en het vermijden van zeer bewerkte voedingsmiddelen zal u helpen zich lichter en zal steviger, en zal zelfs waarschijnlijk ertoe leiden dat u een kortere periode te hebben, of in ieder geval helpen te voorkomen dat menstruatiepijn. Ook zijn spinazie en andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer is gevonden om af menstruatie voor sommige vrouwen.
 • De pil en medicatie. Geconstateerd is dat die over-the-counter pijnstillers zoals Aleve (om pijn te ervaren tijdens de menstruatie verlichten) resultaten kleiner en lichter perioden voor de meeste vrouwen. Echter, dat dit soort medicatie bijwerkingen voor sommige mensen, deze bijwerkingen zijn maag bloeden, alsook zwelling, astma, huiduitslag en andere allergische symptomen die ook naproxen.
  Hoe kunt u uw periode te verkorten. Get verhuizen!
  Hoe kunt u uw periode te verkorten. Get verhuizen!

  Een ander type van medicatie die kan verkorten periodes is de pil. De anticonceptiepil eigenlijk voorgeschreven door de arts niet alleen om zwangerschap te voorkomen, maar wordt ook aanbevolen om de menstruele cyclus te reguleren. Vrouwen die niet ervaren regelmatige periodes wordt gevraagd om pillen te nemen, zodat ze kunnen de standaard 28-dagen ovulatie-cyclus te genieten. De anticonceptiepil kan komen in zowel 21 of 28-pil packs. De eerste 21 pillen bevatten kunstmatige hormonen die het vrijkomen van de eicel uit de baarmoeder te voorkomen, waardoor de menstruatie. De laatste 7 pillen bevatten geen hormonen, eenmaal het lichaam niet ontvangen deze kunstmatige hormonen, het lichaam reageert door het hebben van de periode.

  Nog een andere vorm van anticonceptie pil wordt de mini-pil, of een lage dosis progesteron pil. In eenvoudige termen, zal daarbij de minipil resulteren in het voorkomen van de menstruatie. Een formulering van deze mini-pil kan verminderen de frequentie van de periode van een cyclus per maand, een cyclus per drie maanden. Een vrouw die de mini-pil wordt hervat haar menstruatie als ze is gestopt met de medicatie.

  Natuurlijk, het is heel belangrijk dat u overleggen met uw arts voordat u begint met deze pillen te nemen. Vergeet niet dat het gebruik van geneesmiddelen om uw lichaam systemen aan te passen is potentieel schadelijk, dus het is belangrijk dat u een professionele go-signaal te krijgen voordat je begint op deze pillen.

 • Drink veel water. Logeren gehydrateerd zal u helpen verlichten uw menstruatie (indien niet het verkorten). Je moet ook voorkomen drinken diuretica zoals koffie, frisdrank en alcohol, die eigenlijk zou kunnen verergeren de ernst van je menstruatie.

Daar heb je het

Daar heb je het. Heb een gezonde levensstijl.
Daar heb je het. Heb een gezonde levensstijl.

Daar heb je het! Dit zijn enkele van de manieren waarop u uw periode verkorten. Natuurlijk, het is altijd het beste om te gaan natuurlijk zo veel mogelijk, je doel moet zijn minder ernstig periodes en minder menstruele krampen, en deze kunnen eenvoudig worden bereikt door het aannemen van een meer gezonde levensstijl met voldoende ontspanning en minder stress.