E2h

Hoe kunt u uw menstruele cyclus te vertragen

Een vrouw menstruele cyclus komt meestal om de 28 tot 30 dagen

Een vrouw menstruele cyclus komt meestal om de 28 tot 30 dagen. Het kan echter voorkomen dat u wilt uw menstruele cyclus uit te stellen tot een moment dat het wellicht handiger voor je. De vertraging zal gebeuren, afhankelijk van hoeveel tijd van tevoren u hebt voorbereid. Dit zijn geen zeker vuur manieren, omdat een vrouw het lichaam kan onvoorspelbaar zijn op keer. Geef deze opties een schot en zien of ze werken.

Hoe kunt u uw menstruele cyclus te vertragen. Praat met uw gynaecoloog.
Hoe kunt u uw menstruele cyclus te vertragen. Praat met uw gynaecoloog.
  • Praat met uw gynaecoloog. Als je aan de pil, kunt u uw fiets te manipuleren. Hoe neem je de pillen zal afhangen van wat voor soort pil je bent op. Uw gynaecoloog kan zelfs stel voor dat je een injecteerbare pil, zodat u alleen maar uw periode ongeveer vier keer per jaar. Ook is het een goed idee om een algemene beoordeling van uw vruchtbaarheid en gezondheid hebben voordat u besluit om wijzigingen aanbrengen in uw menstruele cyclus. Als u problemen met de schildklier of andere medische problemen, kan het niet een goed idee om je cyclus te vertragen.
  • Neem de pil. Een arts zal de beste pil voor te schrijven. Als u momenteel aan de pil, houdt het nemen van de pillen en laat de een week pauze. Neem de 21 dagen pillen en gooi de placebo pillen. Door het nemen van twee cycli van pillen rug aan rug, zult u uw menstruatie uit te stellen door een week of twee.
  • Overwegen om norethisteron. Dit is uitsluitend op recept verkrijgbaar hormoon dat een arts zal voorschrijven als u uw menstruatie wilt uitstellen. Neem het ongeveer drie dagen voordat u verwacht dat uw periode. De dosering en de duur van de tijd die u nodig hebt om het te nemen hangt af van wat uw arts zegt. Nadat u norethisteron, zal uw menstruatie hervat binnen drie dagen. Je moet niet vergeten dat dit niet een pil, dus je moet andere voorzorgsmaatregelen om zwangerschap te voorkomen.
  • Vul je leven met stress. Niets wrakken uw maandelijkse cyclus meer dan stress. Late lange nachten, gebrek aan slaap, zorg en ergernis kunnen allemaal leiden tot een vertraging in uw periode als gevolg van ongunstige omstandigheden in je lichaam. Zelfs emotionele stress kan ertoe leiden dat uw hormonen te war te gaan, waardoor u te krijgen vertraagd met maar liefst twee weken.
  • Ga op een vetarm dieet. Als je verliest veel gewicht, wordt uw hormonale evenwicht verstoord, waardoor je menstruatie te krijgen uitgesteld of soms helemaal overslaan. Echter, moet u ervoor zorgen dat u gewicht te verliezen op een gezonde manier. Crash diëten niet werken en alleen leiden tot lange termijn schade aan uw systeem.
  • Engage in zware lichamelijke inspanning. Als u plotseling trainen voor een marathon of een hard workouts te doen in de sportschool, je lichaam zal aanpassen. In de meeste gevallen, veel beweging, vooral als je meestal zittend bent, is van invloed op het ontstaan van je menstruatie. Echter, dit is niet een oplossing op lange termijn, omdat je menstruatie zal uiteindelijk vinden van een ritme weer.

Niet altijd proberen uit te stellen of te manipuleren uw menstruele cyclus. Het is nog steeds beter om een regelmatige voorspelbare cyclus want dit is een goede indicator van de vruchtbaarheid en de algehele goede gezondheid. Als je eenmaal hebt verplaatst je menstruatie naar een andere week, hervat het verzorgen van jezelf om op lange termijn gezondheidsrisico's te vermijden.

Bepaal waarom u wilt uw menstruatie uit te stellen en als het echt nodig is vast te stellen. In de meeste gevallen kan de stress die u op uw lichaam niet de moeite waard zijn het verplaatsen van uw tijd met een paar dagen. Overwegen of is het beter om gewoon laten de natuur op zijn beloop.