E2h

Hoe kan terugtrekkend tandvlees te behandelen met olie te trekken

Dus, bent u dicht bij uw jaren vijftig en merk op dat je tandvlees niet zo gezond als je gehoopt had op jouw leeftijd. Ja, terugtrekkend tandvlees is een aandoening die meestal van invloed op mensen ouder worden en veertig later. Deze voorwaarde kunt uw tanden blootgesteld aan bacteriën die vervolgens kan leiden tot meer tandvlees verlies. Op een gegeven moment, als deze niet behandeld, zal uw tandvlees te bereiken zijn terugwijkende hoogtepunt en dat kan de tijd zijn wanneer uw tanden kan letterlijk vallen.

Traditioneel

Traditioneel, tandheelkundige chirurgie is de behandeling de meeste mensen die lijden aan deze aandoening te krijgen om het tegen te gaan. Er zijn echter enkele holistische genezers en beoefenaars introduceerde een oud Indisch natuurlijke behandeling die heeft bewezen zeer effectief in het tegenhouden van deze toestand in zijn tracks. Sommigen zeggen dat het zelfs kan de groei van verloren weefsel te stimuleren ook. De remedie heet olie trekken. Hoewel er geen wetenschappelijke studie naar deze behandeling te legitimeren, duizenden mensen beweren van zijn helende voordeel. Sommigen geloven zelfs dat het kan bacteriën zitten in tussen de tanden en het tandvlees te vernietigen. In principe is de remedie bekend dat een hoog niveau van orale gezondheid van een persoon. Hier zijn enkele tips als je denkt dat dit te verhelpen is het proberen waard.

  • Plaats een eetlepel sesamolie in je mond. Niet inslikken. U moet langzaam deze gorgelen als onderdeel van het proces.
  • Voer de olie te trekken methode. Zodra een goede hoeveelheid sesamolie is in je mond, langzaam swish het rond om elke kant van uw mond. Het is enigszins hetzelfde principe als dat van gorgelen mondwater. Er moet echter langzaam gebeuren. De actie zal lijken alsof je het trekken van uw tanden rond. De olie moet in staat zijn te sijpelen in tussen de tanden, die vervolgens zal stimuleren het tandvlees en bacteriën te doden eten weg bij je tanden. Deze actie moet worden gedaan gedurende 10 tot 20 minuten per sessie. Het wordt aanbevolen om deze activiteit te doen 3 keer per dag voor een maximaal effect.
  • Spit de olie uit. Na ongeveer 20 minuten, spugen de olie uit en zal je zien dat het een keer gele sesamolie nu wit werd. Dit betekent dat het proces goed gedaan. Als u de olie gele blijven als je spuug het uit je mond, dan bent u waarschijnlijk niet te doen het goed.
  • Was uw mond met water. Na uitspugen van de olie, was je mond met schoon water. Gorgelt om het teveel aan olie nog ingediend tussen uw tanden te verwijderen. Twee tot drie batches van water moet worden gorgelde gewoon om er zeker. Zodra dat gebeurd is, masseer je tandvlees met je vingers. Zorg ervoor dat uw vingers schoon zijn voorafgaand aan dit te doen.
Hoe kan terugtrekkend tandvlees te behandelen met olie te trekken. Plaats een eetlepel sesamolie in je mond.
Hoe kan terugtrekkend tandvlees te behandelen met olie te trekken. Plaats een eetlepel sesamolie in je mond.

Olietrekken moet gebeuren twee tot drie keer per dag voor volledige effect. Zorg ervoor dat de gootsteen, waar u de olie spuwen op met desinfecterende zeep schoon te maken. De olie zit vol met bacteriën en u niet wilt dat uw gootsteen besmet met het.