E2h

Hoe kan ik vaginale afscheiding te controleren

Een beetje afscheiding uit je vagina is normaal en gezond. Maar als je meer dan je normaal gesproken doet hebt, kunnen er een aantal onderliggende oorzaken voor zijn. Zoek uit wat het met je overtollige vaginale afscheiding veroorzaakt en leren manieren om het te controleren door het lezen van de onderstaande suggesties.

Stap 1

Blijf op de hoogte. Vaginale afscheiding kan een vast onderdeel van de cyclus van uw lichaam zijn. Je mag niet van bewust, maar het kan toenemen afhankelijk van hoe dicht je bij je menstruele cyclus. Maak jezelf een beetje grafiek die volgt wanneer uw vaginale afscheiding zwaar is en wanneer het licht is. Het is misschien niet een infectie - het kan gewoon je lichaam de eigen natuurlijke ritmes zijn in de hele maand. Blijf op de hoogte voordat u begint aan te nemen dat uw vaginale afscheiding abnormaal is.

Stap 2

Gebruik een inlegkruisje. Hoewel een inlegkruisje zal niet stoppen met uw overtollige vaginale afscheiding, het zal helpen om beheersing en beperking van het. Je voelt veel frisser en als je wisselen ze uit gedurende de dag, je moet voelen schoner. Gewoon zorgen dat je de meest natuurlijke, ongeparfumeerde inlegkruisje kun je kiezen.

Stap 3

Hoe kan ik vaginale afscheiding te controleren. Gebruik een inlegkruisje.
Hoe kan ik vaginale afscheiding te controleren. Gebruik een inlegkruisje.

Draag ademend ondergoed. Je mag een verhoogde vaginale afscheiding worden ervaren, omdat je vagina is te vochtig. Dit wordt vaak veroorzaakt door het dragen van kleding die te strak zit, wat de luchtstroom belemmert om je prive gebieden en voorkomt dat uw vagina van "ademhaling." Om dit te voorkomen, moet u uw vagina van de ruimte die het nodig heeft! Draag ademende katoenen ondergoed dat is een beetje losser dan je normaal draagt. En probeer rokken of stromende materiaal te dragen, zodat je vagina om wat lucht te krijgen. Hiermee wordt voorkomen dat overtollig vocht in je vagina, waaronder bacteriële opbouw en meer afscheiding zal veroorzaken.

Stap 4

Laat je vagina niet bloot aan geuren. Als je merkt een toename van vaginale afscheiding, kan het zijn dat je vagina wordt beïnvloed door te veel geuren. Parfums, body wast, sprays en kleurstoffen kunnen alle irriteren je vagina. Zelfs je wc-papier kan de boosdoener zijn. Ter voorkoming en bestrijding vaginale afscheiding, gebruiken ongeparfumeerde producten op uw vagina. Blijf uit de buurt van parfums of geparfumeerde deodorant voor je vagina. En zeker niet van toepassing bodylotions buurt van je vagina, want het kan de natuurlijke groei van bacteriën te verstoren en leiden tot een verhoogde afscheiding en infectie.

Stap 5

Douche alleen met water. Vergelijkbaar met geurende producten, zal douchen ook een verstoring van het normale bacteriën binnenkant van je vagina. Als u absoluut het gevoel dat je moet douche, alleen warm water te gebruiken. Iets anders dat u gebruikt op uw vagina heeft het potentieel om infecties veroorzaken.

Stap 6

Vraag uw arts of uw orale anticonceptiva kan worden veroorzaakt. Sommige anticonceptiepillen kan ertoe leiden dat u meer vaginale afscheiding hebben. Dus als je orale anticonceptiva nemen, kan dit de reden zijn waarom je last krijgt van deze symptomen. Praat met uw arts over te schakelen merken om te zien of de afvoer vermindert op alle.

Stap 7

Draag ademend ondergoed. Laat je vagina niet bloot aan geuren.
Draag ademend ondergoed. Laat je vagina niet bloot aan geuren.

Raadpleeg uw arts als het niet opruimen. Als u niet in staat bent om uw vaginale afscheiding jezelf te beheersen, raadpleeg dan uw arts. Er kan een andere oorzaak die je niet op de hoogte waren van zijn. Beheersen en te voorkomen dan vaginale afscheiding door het hebben van een volledige check-up gedaan door uw arts ten minste eenmaal per jaar.