E2h

Hoe kan ik in aanmerking komen voor bariatrische chirurgie

Bariatrics is de tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de controle en behandeling van obesitas. Bariatrische chirurgie is gewoon een andere term voor gewichtsverlies chirurgie. In aanmerking te komen voor bariatrische chirurgie, moet u zijn geclassificeerd als morbide obesitas. Met andere woorden, als u zijn op zoek naar een manier om die vijftig kilo's die zijn u teistert het grootste deel van je leven werpen, bariatrische chirurgie is niet de optie voor je. Bariatrische chirurgie is een operatie van laatste redmiddel voor mensen die zijn geclassificeerd als morbide obesitas. Hier zijn de criteria die u moet voldoen om in aanmerking te komen voor bariatrische chirurgie:

 1. U moet een body mass index (BMI) van 40 of hoger. De body mass index is een systeem dat wordt gebruikt om normen voor wat wordt beschouwd als overgewicht, obesitas en morbide obesitas vast te stellen. De BMI wordt berekend door van de persoon gewicht in kilogram door het kwadraat van de lengte van de persoon in meters. Houd er rekening mee dat er 2,2 pond per kilogram en 39,37 centimeter per meter. Als je wiskunde vaardigheden zijn niet helemaal tot aan de gymnastiek die nodig is voor deze berekening, dan kunt u gebruik maken van de BMI calculator die door de National Heart Lung and Blood Institute hier op haar website. Als uw BMI is 25 of meer, wordt u beschouwd als overgewicht, 30 of meer, obesitas, en 40 of meer, morbide obesitas. Een benaderende maatstaf voor morbide obesitas is het zijn 100 kilo of meer overgewicht.

  OF

 2. U moet een BMI van 35 of hoger met ten minste een co-morbiditeit. Een lijst van co-morbiditeit bestaat uit:
  • Suikerziekte
  • Hart-en vaatziekten
  • Hoge bloeddruk
  • Slaapapneu
  • Astma
  • Hypercholesterolemie
  • Degeneratieve Joint Disease
  • Gastro-oesofageale refluxziekte
  • Incontinentie
  • Psychosociale Problemen
  • Reproductieve Problemen / Onvruchtbaarheid
 3. U moet geprobeerd hebben veranderingen in levensstijl die gezonde eetgewoonten en regelmatige lichaamsbeweging te nemen. De meeste bariatrische chirurgen zijn van mening dat gewichtsverlies operaties beste werken in combinatie met gedrags-en veranderingen in het dieet. Er is ook een verband tussen motivatie van de patiënt niveaus en het succes van de operatie zo chirurgen liever met patiënten wie zij zich kunnen de postoperatieve eisen die significant en gedragsvoorschriften modificaties omvatten beheren.
Hoe kan ik in aanmerking komen voor bariatrische chirurgie. U moet een body mass index (BMI) van 40 of hoger.
Hoe kan ik in aanmerking komen voor bariatrische chirurgie. U moet een body mass index (BMI) van 40 of hoger.

Vergeet niet dat zelfs als u in aanmerking komt voor bariatrische chirurgie, de operatie zelf is riskant, en heeft gevolgen op lange termijn, zoals die vitamine suppletie en regelmatige follow-up (meestal met inbegrip van bloed werk) voor de rest van je leven. U kunt meer lezen over hoe je het gewichtsverlies chirurgie die geschikt is voor u hier te kiezen: Hoe gewichtsverlies chirurgie kiezen .