E2h

Hoe kan ik een elektrische tandenborstel te gebruiken om tanden te poetsen

Voor de meeste kinderen en zelfs sommige volwassenen

Voor de meeste kinderen en zelfs sommige volwassenen, poetsen hun tanden kan een vermoeiende routine. Het is een van de meest belangrijke mondhygiëne praktijken vaak uitgemaakte door mensen. Maar tegenwoordig, meer mensen genieten van hun tanden te poetsen, want met de elektrische tandenborstels gemakkelijk beschikbaar zijn, het poetsen van de tanden is leuker en aangenamer te maken.

Elektrische tandenborstels zijn automatische tandenborstels die bewegen in een bepaalde beweging die is meer effectief voor het poetsen van de tanden. Ze worden aangedreven door een interne of wegwerp batterij en kan worden gebruikt over en voor een lange periode. Volgens studies, een elektrische tandenborstel is effectief in het verwijderen plaque en kan verminderen het risico van tandvleesaandoeningen, en daarom meer mensen nu schakelen naar elektrische tandenborstels.

Met een elektrische tandenborstel gemakkelijk

Met een elektrische tandenborstel gemakkelijk. Het proces is zeer vergelijkbaar met het gebruik van een gewone tandenborstel, maar vereist minder inspanning en energie. Hier is een eenvoudige gids om je te leren hoe je een elektrische tandenborstel te gebruiken.

Hoe kan ik een elektrische tandenborstel te gebruiken om tanden te poetsen. Laad uw tandenborstel.
Hoe kan ik een elektrische tandenborstel te gebruiken om tanden te poetsen. Laad uw tandenborstel.
  • Laad uw tandenborstel. Voordat u uw elektrische tandenborstel, moet je eerst op te laden voor het te laten werken. Als uw tandenborstel werkt op batterijen, controleer dan of de batterij voldoende stroom voor de tandenborstel te bedienen.
  • Doe wat tandpasta op je tandenborstel. Breng voldoende tandpasta op de kop van de tandenborstel. Zelfs als het hoofd van een elektrische tandenborstel is kleiner in vergelijking met een gewone tandenborstel, moet u nog steeds gebruik maken van hetzelfde bedrag. Een erwt-vorm hoeveelheid is goed genoeg om je hele tanden te poetsen.
  • Plaats de tandenborstel in je mond en zet hem. Voordat u de elektrische tandenborstel op, dient deze eerst te worden in je mond. Dit voorkomt dat de tandpasta uit wervelende, spatten of vallen van de tandenborstel
  • Poets al uw tanden. Het is het beste om te beginnen aan de achterkant van je tanden dan langzaam werken uw weg naar het front. Het is niet nodig om je tanden schrobben, zoals u doet als u met een gewone tandenborstel, omdat de beweging van de elektrische tandenborstel zou het voor je doen. Een ander ding, alleen drukt u licht op de tandenborstel op je tanden en tandvlees te voorkomen dat schade aan het glazuur of bloeden tandvlees.
  • Controle van de borstel. Een elektrische tandenborstel vrijwel al het werk voor je doet. Het enige wat u hoeft te doen is te begeleiden en te beheersen in je mond om te kunnen grondig je tanden poetsen. Leer hoe goed de tandenborstel in je mond om eventuele schade aan uw tanden of tandvlees te voorkomen sturen.
  • Zet de tandenborstel uit te schakelen. Als u klaar bent tandenpoetsen, de tandenborstel uit te schakelen. Spoel de opzetborstel en laad de tandenborstel voor uw volgende gebruik. Verwijder het als het eenmaal is volledig op te laden om te voorkomen dat overladen van de tandenborstel. Dit voorkomt dat het wordt beschadigd en zal helpen bij het besparen op elektriciteit.

Wanneer u niet de tandenborstel de lader gebruikt, bewaar deze op een droge plaats om te voorkomen dat schade aan de lader en te voorkomen dat je geëlektrocuteerd. Het is moeilijk om een vervanger te vinden oplader voor elektrische tandenborstels die is de reden waarom je nodig hebt om zorg goed uit te halen.

Met behulp van een elektrische tandenborstel voor het tandenpoetsen kan leuk en gezond, zolang je weet hoe dat te doen het goed. Houd uw tanden gezond en sterk door het gebruik van een elektrische tandenborstel correct.