E2h

Hoe kan ik een betaalbare beheerd gezondheidszorg plannen vinden in arizona

Tegenwoordig waarin de economieën niet goed

Tegenwoordig wanneer de economie niet goed gaat, ben je geneigd om een heel belangrijk ding in je dagelijks leven je gezondheid over het hoofd. Het klinkt misschien cliche, maar het gezegde "gezondheid is rijkdom" betekent opgaan voor ons allemaal. Vandaar dat het concept van de gezondheidszorg plannen was geboren. Met deze willen we een aantal nuttige tips voor u geven om te kunnen een betaalbare particuliere ziektekostenverzekering bedrijf te vinden in Arizona met de medische plannen van je voorkeur.

Ten eerste, wat is beheerd gezondheidszorg

Ten eerste, wat is beheerd gezondheidszorg? Managed gezondheidszorg is een systeem dat daadwerkelijk controleert de verstrekking van gezondheidsdiensten en de financiering aan zijn leden die ingeschreven zijn in een specifiek plan. Hun doel is om echt te zorgen dat hun leden de juiste zorg binnen het budget op een kwalitatief hoogwaardige omgeving te krijgen. U kunt meer informatie over de gezondheidszorg plannen en de wetgeving en het beleid waaraan deze door middel van online cursussen, je kunt gratis informatie over deze klassen krijgen door hier te klikken .

Hoe kan ik een betaalbare beheerd gezondheidszorg plannen vinden in arizona. Gezondheid onderhoud organisaties (zorgorganisaties).
Hoe kan ik een betaalbare beheerd gezondheidszorg plannen vinden in arizona. Gezondheid onderhoud organisaties (zorgorganisaties).

Er zijn drie soorten van managed gezondheidszorg plannen en ze zijn:

  1. Gezondheid onderhoud organisaties (zorgorganisaties) - zorgorganisaties zijn bedrijven die een contract te gaan met artsen, klinieken, ziekenhuizen en andere gezondheidswerkers om een te vormen "netwerk". Dit netwerk zal fungeren als een steunregeling die tegemoetkomt aan de behoeften van een lid, maar alleen geaccrediteerde aanbieders van gezondheidszorg en ziekenhuizen zijn toegankelijk voor de leden dus het is beperkt, maar ze bieden de laagste copayment regeling.
  2. Preferred provider organisaties (OPE's) - OPE's zijn als zorgorganisaties in de zin dat zij in contracten met de zorgaanbieders en ziekenhuizen, maar ze zijn minder restrictief zijn dan de zorgorganisaties. Als je niet naar een arts of ziekenhuis dat binnen hun netwerk, is het toegestaan, maar je zou moeten maar liefst 50% van de rekening te betalen. Ja, ze zijn minder beperkende maar ze vereisen meer geld van de leden.
  3. Point-of-service plannen (POS) - POSS zijn een mix van zowel zorgorganisaties en OEP's en in die zin dat ze bieden u meer flexibiliteit. Vergelijkbaar met zorgorganisaties en OPE's, maar ook het aangaan van contracten met zorgverleners en ziekenhuizen. Ze moedigen je aan om naar hun favoriete arts, maar het is niet verplicht. Hou er rekening mee dat u zou worden beschietingen uit meer geld dan wanneer je naar hun erkende artsen of ziekenhuizen.

Ten tweede, nu moet je beslissen wat voor soort beheerde gezondheidszorg plan dat u liever een van de drie voor het kiezen van een zorgverzekeraar. Probeer en kijk omhoog www.Humana.com . Het is een goed bedrijf dat is erkend voor hun inzet voor de consument begeleiding, alsook hun technologie en ze hebben ook een aantal certificeringen en accreditaties van 3rd party organisaties over hun normen.

Tegenwoordig waarin de economieën niet goed. Preferred provider organisaties (ope's).
Tegenwoordig waarin de economieën niet goed. Preferred provider organisaties (ope's).

Vervolgens kunt u kijken op de Department of Insurance van Arizona op www.id.state.az.us . Deze site is een goede bron van informatie voor iedereen die wil om de prijzen en premies te vergelijken en ook kijken op de verzekeringsmaatschappijen zelf met betrekking tot hun diensten, voordelen voor de gezondheid, hoeveel klachten ze hebben, kortingen die zij aanbieden en nog veel meer. De site is als een one-stop-shop van het soort informatie dat je nodig zou hebben om de juiste zorgverzekeraar te kiezen in Arizona.

Ja, het hebben van een medische verzekering plan is een voordeel voor u en vooral om de zorg voor uw gezondheid. Dus onderzoek, dan vergelijken en beslissen. Het kan zelfs de moeite waard om een aantal te nemen lessen online - focus op degenen die functie gezondheidszorg en verzekeringen regels en voorschriften. Blijf daar niet naar buiten en krijgen een gezondheids-zorgplan alleen omdat je vriend of buur kreeg ook de hunne van hetzelfde bedrijf. Wees goed geïnformeerd en kies verstandig.