E2h

Hoe kan ik contacten online met een door de FSA te kopen

Flexible Spending Accounts (FSAS) zijn een bekende vorm van belasting-voordeel financiële rekeningen waar medewerkers gereserveerd deel van hun inkomen voor goedgekeurde uitgaven. Deze omvatten een verscheidenheid aan medische kosten die zelfs mogelijk voor de aanschaf van contactlenzen online.

Hoe kan ik contacten online met een door de FSA te kopen. Controleer of u een FSA debetkaart.
Hoe kan ik contacten online met een door de FSA te kopen. Controleer of u een FSA debetkaart.

Hier zijn de stappen voor het kopen van contacten online met een door de FSA:

  • Controleer of u een FSA debetkaart. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden houders met FSA debit kaarten die op dezelfde manier functioneren als gewone pinpas. Als u nog niet over een, maar komen in aanmerking voor een, van toepassing met uw verzekeringsmaatschappij. Bezoek hun website van het bedrijf of een ontmoeting met hun vertegenwoordiger in uw kantoor.
  • Bezoek een contactlens website. Lees de details, veelgestelde vragen en instructies en een aanvraag voor een contactlens van de juiste kwaliteit. Prioriteit grotere contactlens bedrijven advertenties die ze hebben meer lenzen in voorraad, die uw kans ze zullen uw voorkeuren klaar voor levering verhoogt. U kunt vergelijken prijzen van verschillende bedrijven en maak uw beslissing op basis van dat.
  • Geef uw FSA rekeningnummer op de checkout pagina. Zodra u bij de kassa pagina, moet het menu kunt u betalen met uw FSA pinpas. Lees uw account nummer van uw bankpas en het op de webpagina. Pas op voor het invoeren van uw rekeningnummer of het totale bedrag dat een paar keer als de website lijkt te bevriezen, het bedrijf kan interpreteren dat als meerdere bestellingen van uw kant en die u moet meerdere malen. Bel de winkel en bevestigen dat u slechts een keer afgehandeld.
  • Contact opnemen met de online winkel. Als u problemen hebt met het invoeren van uw rekeningnummer op de webpagina, kunt u contact opnemen met de online winkel en geef uw rekeningnummer met hun personeel. Neem de naam en het telefoonnummer van het personeel dat u interactie met voor toekomstig gebruik. Bevestig dat de transactie succesvol is voordat opknoping up. Het bedrijf moet e-mailen u een online kassabon als bewijs van uw transactie en betaling.
  • Vergoeden uw creditcard gebruik. Als u niet beschikt over een door de FSA debetkaart, maar hebben een FSA account hebt, kunt u gebruik maken van een creditcard om in eerste instantie te betalen voor uw online contactlenzen. U kunt dan indienen voor vergoeding bij uw verzekeringsmaatschappij.
  • Koop contactlenzen accessoires online. U kunt ook gebruik maken van uw bankpas te kopen en te spoelen schoner oplossingen, lens reiskoffers en oogdruppels online. Uw verzekeringsmaatschappij moeten erkennen deze aanvullende aankopen als onderdeel van uw medische kosten.
  • Bevestig de vervaldatum van uw FSA. Je mag niet in staat zijn om uw FSA middelen te gebruiken als u niet aan uw FSA te vernieuwen. De vernieuwing datum moet worden vermeld op de pinpas. Als uw verlengingsdatum is nog onduidelijk is voor u, contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en bevestigt de datum. Zorg ervoor dat het een maand verlengen voordat deze datum rekening te houden met de verwerking periode.

Als u niet uw FSA middelen te gebruiken vóór de vervaldatum, zal de verzekeringsmaatschappij verliest het resterende saldo. Wees niet bang om je FSA te gebruiken voor in aanmerking komende medische kosten.