E2h

Hoe kan ik chronische pijn te verminderen met voedingsmiddelen

Chronische pijn kan worden veroorzaakt door verschillende medische en fysieke redenen en het kan zeer hinderlijk wanneer men ervaren. Meestal, chronische pijn bij mensen veroorzaakt door ontsteking. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om chronische pijn te verminderen. Je moet gewoon aan uw dieet te veranderen als u wenst om chronische pijn te verlichten. Als u kiest voor een echt goede voeding te behouden, kunt u zelfs in staat om chronische pijn geheel af te schaffen. Hieronder zijn manieren over hoe u uw dieet aan te passen, zodat u uw chronische pijn te behandelen zonder enige medicatie.

  • Maak een logboek. Hiervoor is vallen en opstaan en veel toewijding. Je hebt te nemen van de verschillende soorten voedsel dat je hebt gegeten en neer lijst van hun corresponderende effect. Als u niet wenst te noteren elk ding je hebt gegeten, neem dan gewoon een nota van degenen die ofwel zijn toegenomen de pijn of verminderde het merkbaar. Als u ontdekt dat een bepaald soort voedsel lijkt te hebben geleid tot een toename in je pijn niveau, probeer dan het elimineren van deze uit uw dieet voor een paar weken. Let op wat er gebeurt en dan geleidelijk terug te brengen het voedsel item in uw dieet. Kijk of de pijn toeneemt als voorheen. Zorg ervoor dat u alles vastleggen, zodat u weet welke soorten voedsel te vermijden.
  • Elimineer voedsel dat verdere ontsteking kunnen veroorzaken. De meeste van deze voedingsmiddelen zijn die met geraffineerde suikers en verwerkt voedsel. Deze omvatten plantaardige oliën die meervoudig onverzadigde, zoals maïsolie en saffloerolie. Gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën die gewoonlijk in margarines kan ook de boosdoener voor een begin van ontsteking. Junkfood en gemaksproducten kan ook leiden tot deze symptomen, evenals plantaardige braadvet. Sommige nachtschade groenten zoals aardappelen, aubergines, tomaten en paprika's kan ook leiden tot ontstekingen. Mogelijk moet u ook om te bezuinigen op of verwijderen van de rijke oude kazen waar je van houdt, want die kunnen de pijn die je ervaart verergeren. Zorg ervoor dat u de etiketten van het voedsel dat je eet te controleren, zodat u kunt voorkomen dat deze met een hoge mate van geraffineerde suikers.
  • Voegt veel omega-3 vetzuren. Omega-3 is meestal een anti-inflammatoire element, dus zorg ervoor dat u een dieet dat rijk is aan deze vetzuren te bereiden. U vindt omega-3 in zalm en andere koud water vissen. Je kan ook snack op walnoten en lijnzaad eten die zijn vers gemalen. Dit zijn rijke bronnen van omega-3 en kan wonderen doen bij het verlichten van uw chronische pijn.
  • Voorraad op vers fruit en groenten. Hebben altijd een portie of twee van verse groenten en fruit. Het maakt niet uit wat ze zijn, gewoon op voorraad op hen en je zult beseffen dat de pijn aanzienlijk is afgenomen. Niet alleen zal dit u helpen het verminderen van de chronische pijn, het zal ook zorgen dat u gezonder en kijken stralend en fris. U moet ook toevoegen gember aan uw dieet. Als je niet van de smaak van gember, kunt u in plaats daarvan nemen gember supplementen.

Hoe kan ik chronische pijn te verminderen met voedingsmiddelen. Elimineer voedsel dat verdere ontsteking kunnen veroorzaken.
Hoe kan ik chronische pijn te verminderen met voedingsmiddelen. Elimineer voedsel dat verdere ontsteking kunnen veroorzaken.

Vergeet niet dat deze voedingsmiddelen niet zijn werkelijke behandelingen voor de oorzaak van uw chronische pijn. Hoewel het kan helpen bij het verminderen van de pijn, of zelfs weg te werken, moet je nog steeds niet mag missen het nemen van uw medicijnen, zoals bepaald door uw arts.