E2h

Hoe kan ik borstgrootte evenwicht tijdens de borstvoeding

Borstvoeding is de natuurlijke en meest aanbevolen manier om een baby te voeden. Een moedermelk is wetenschappelijk bewezen dat veel voedzamer dan een commerciële formule in de markt. Helaas kan niet alle moeders borstvoeding geven natuurlijk. Deze kunnen als gevolg van verschillende factoren, zoals het ontbreken van melkproductie of een tepel. Het kan worden veroorzaakt door andere factoren. Aan de andere kant, voor degenen die het geluk om borstvoeding te geven, zijn er bepaalde minuut aspecten van de hele activiteit die zal moeten worden behandeld. Een aspect is borstgrootte evenwicht. Borstvoeding te veel op een borst kan verlaten de andere borst vol melk en oversized dan de andere. Als dit het geval is met u en uw puppy, dan zijn hier enkele tips over hoe je je borstvoeding evenwicht om zo uw borstgrootte evenwicht te brengen.

  • Verhoog de grootte van de kleinere borst. Het is eigenlijk heel grappig, maar als je borsten produceren melk nodig is voor je baby en als je borstvoeding, hoe meer de baby riool een bepaalde borst, dat borst zal meer melk te produceren dan voorheen. Het is gewoon een natuurlijk proces van de dingen. Als dit het geval is, als u merkt dat uw rechter borst kleiner is dan de linker, dan overwegen om uw baby te voeden aan uw rechterhand de borst tot hij drains het van melk. Maak je geen zorgen, zal dat borsten beginnen met het produceren meer melk en in staat zal zijn om meer te houden waardoor het groter en hopelijk zal uitgroeien tot dezelfde grootte als uw linkerborst.
  • Verpleegkundige voor de juiste hoeveelheid tijd. Borstvoeding op een bepaalde borst moet worden uitgevoerd voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Typisch, moet 20 minuten zijn de regel hier. De reden dat je dit wilt doen, is omdat de baby alleen in staat zijn om de meest voedzame melk, meestal de laatste paar druppels aan de achterkant van de borst te krijgen. Op deze nota, als je borstvoeding, zorg ervoor dat uw baby focus hebben op een borst voor ongeveer 20 minuten.
  • Alternatieve borsten. Zodra uw borsten zijn vrij veel het zelfde formaat, start borstvoeding op elke borst afwisselend. Zo moet de ochtendvoeding 20 minuten bedragen aan uw rechterhand de borst. Voor de lunch kunt u de links. Houd afwisselend en aan te passen aan de grootte van uw borst. Nu, moet u rekening houden met hoe elk moedermelk produceert. De rechter borst kan produceren meer melk dan de linker. De aanpassingen zodat de bepaalde borst niet produceert boven de gewenste hoeveelheid.
  • Gebruik de pomp. Soms zal je baby zijn te vol is om de melk eruit te zuigen uit een grotere borst. Als dit gebeurt, kunt u overwegen het gebruik van een borstkolf om de belasting op die borst te verlichten. Sla de melk en voer het aan uw baby op een later tijdstip.
Hoe kan ik borstgrootte evenwicht tijdens de borstvoeding. Verhoog de grootte van de kleinere borst.
Hoe kan ik borstgrootte evenwicht tijdens de borstvoeding. Verhoog de grootte van de kleinere borst.

Als je jonger bent dan melk te produceren in een bepaald borst, dan zul je zeker moeten aanpassen aan de andere borst om de omvang ervan te verminderen. In ieder geval, als je problemen hebt met deze hele kwestie, raadpleeg dan uw arts om u te helpen meer gedetailleerde tips over de zaak.